Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, előny nálatok, ha 160...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előny nálatok, ha 160 kilót ki tudok nyomni fekve?

Figyelt kérdés
😉

2017. jún. 23. 10:34
 81/114 anonim ***** válasza:

"Volt pasim se tömi magát semmivel arany szivem.

De ő legálább nem egy bekebzelt pcs."

Nem tudom észrevetted-e, hogy egy volt pasidra vered magad, aki egyértelműen cuccolt, írni nem tudsz, de legalább te is annyira "bekebzelt" vagy, mint az általad szidott kérdező. Ez így rendben van? :D

Plusz kezd nevetséges lenni ez a kérdés a válaszokkal együtt. Most komolyan mindenki elkezdi bizonygatni, hogy a boltos, festő, marketinges, programozó, futó pasija, hogy rommá kúrja otthon?

2017. jún. 23. 12:57
 82/114 A kérdező kommentje:
En annyit mondtam, hogy minden embernek illene fogalkoznia az egeszsegevel. Akik ezert lazadnak, azok nyilvan nem ezt teszik.
2017. jún. 23. 13:00
 83/114 anonim ***** válasza:
Jaja 160at is csak Te tudsz kinyomni porok nélkül 👏
2017. jún. 23. 13:01
 84/114 A kérdező kommentje:
Csak frusztraltak szegenyek.
2017. jún. 23. 13:01
 85/114 A kérdező kommentje:
Porok... :D Latszik, te is ertesz a temahoz.
2017. jún. 23. 13:02
 86/114 A kérdező kommentje:
Most figyelem, "bekebzelt". :D
2017. jún. 23. 13:03
 87/114 anonim ***** válasza:

A natural is használ "porokat". A táplálékkiegészítők nem szteroidok. Egyébként tényleg mindenkinek kéne magával foglalkozni többet egészségügyileg, de ha nem megy a 160kg attól még ember az ember. 160 at kinyomni az azért már nem átlag teljesítmény.

30/f

2017. jún. 23. 13:09
 88/114 A kérdező kommentje:
Egy elozo kommentemben leirtam, hogy nem kell 160 kilot kinyomni, atlag szinrtol beszelek, amit illene mindenkinek hozni.
2017. jún. 23. 13:12
 89/114 anonim ***** válasza:

Én úgy nőttem föl hogy nincs olyan hogy férfi munka így simán segítek a fiúknak szekrényt hűtőt pakolni vagy épp törmeléket fát hordani de soha nem sportoltam. Na most akkor engem le kell nézni mert puhány vagyok vagy marha kemény mert a sportoló húgom nem bírja úgy a melót mint én? Most már érdekel a dolog. Ugyanis rám minden illik amit a lenézni való alja népről írtál. Döglök szar kaját zabálok és saját bevallásom szerint is lusta vagyok.

Amúgy azt én se értem hogy jött ide az ágybéli teljesítmény és miért ezt hozzák fel sokan.

21/l

2017. jún. 23. 13:21
 90/114 anonim ***** válasza:

Én 67 kiló vagyok és a 60at se nyomom ki. Viszont 160 kilométert le tudok bringázni. Azt viszont nem hiszem, hogy a legfontosabb tulajdonságom. :)

30/f

2017. jún. 23. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!