Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, előny nálatok, ha 160...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előny nálatok, ha 160 kilót ki tudok nyomni fekve?

Figyelt kérdés
😉

2017. jún. 23. 10:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 A kérdező kommentje:

"Döglök szar kaját zabálok és saját bevallásom szerint is lusta vagyok"

En vagyok a rossz, amiert ezt nem tartom helyesnek?

2017. jún. 23. 13:33
 92/114 anonim ***** válasza:

Az átlag szintet az átlag hozza. Az átlag azt jelenti az emberek többsége.

30/f

2017. jún. 23. 13:34
 93/114 A kérdező kommentje:
Az emberi teljesitokepesseg atlag szintjet. Igy jo?
2017. jún. 23. 13:36
 94/114 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Igen, egy orvos is tiszta szegyen, ha nem ferfihoz melto ereje van. Ezen az teren illene minden embernek hozni legalabb egy atlagos szintet."

Azert nem johetnel szoba egy normalis nonel, mert egy igazi szellemi rovidnadrag vagy. Bar nem erdekel, ha nem hiszed el, egy kis segitseg - 160-as teljesitmenyre felgyurni magad kutyaf.sza az orvosi elvegzesehez kepest, es akkor meg nem beszeltunk arrol, ami utana var az emberre. En is mondhatnam, hogy neked is illene elerni egy atlagos szintet, megpedig 4-5000 latin kepletet fejbol tudni, hogy mi hol van az emberi testben.

Csak hat ugye ostobasag osszehasonlitani a kettot, de ezt neked hiaba mondom. Maradj is a gyurasnal koma, mert itt csak az a szegyen, hogy a hozzad hasonlokat ennyi IQ-val engedik itt kommentelgetni.

2017. jún. 23. 13:52
 95/114 A kérdező kommentje:
Birom, mikor egy debil jon az IQ-val. :D
2017. jún. 23. 14:03
 96/114 anonim ***** válasza:
100%
Szamba veve minden kommentelot, rajtad kivul mindenki tudja, hogy itt ki a debil :)
2017. jún. 23. 14:05
 97/114 A kérdező kommentje:
Fel sem fogod, amit irok. Nem arrol beszelek, hogy en jobb vagyok a 160 kilos fekvenyomasommal, mint egy orvos. En azt mondom, hogy mindenkinek illene felmutatni egy normalis eronletet. Ennyi.
2017. jún. 23. 14:12
 98/114 anonim ***** válasza:
De felfogtam, es meg igazat is adok neked ebben. De ugy fogalmaztal, hogy egy orvos is szegyen, ha nincs normalis eronlete. Elarulom, hogy orvosin nagyon ritka, foleg felsobb evekben, ha az embernek van annyi szabadideje, hogy eljarjon futni, gyurni, figyeljen az etkezesere, azt meg ugye mondanom sem kell, hogy eleget aludni alapjaraton lehetetlen, hat meg annyit, amennyi a sporthoz szukseges. Ugyhogy nagyon szep teljesitmeny, hogy ki tudsz nyomni 160 kilot, es tenyleg, egy ferfi nem ferfi, ha nem tud kinyomni 40 kilot, de majd ha neadjisten' olyan helyzetbe kerulsz, hogy egy orvosra komoly szukseged lesz, akkor nem fogod azt mondani, hogy az eronlet hianya miatt az orvos is szegyen, hidd el. :)
2017. jún. 23. 14:14
 99/114 A kérdező kommentje:
Az IQ-rol meg annyit, hogy multkor neztuk pszichologussal, es 126 pontot ertem el. :)
2017. jún. 23. 14:16
 100/114 A kérdező kommentje:
Nekem ne mondja senki, hogy nincs napi fel oraja sportolni valamit.
2017. jún. 23. 14:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!