Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előny nálatok, ha 160 kilót ki tudok nyomni fekve?
Annyi simán van mindenkinek. Ebben tök igazad van.
30/f
Hagyjuk mar az orvosokat, a lenyeg, hogy alap, amit "elvarok".
126 iq, boven atlag feletti, de neked biztos 160.
Az IQ teszt gondolkodási sémákat mér, nem műveltséget és kulturáltságot. Jó dolog a magas IQ de önmagában ettől mg nem viszed semmire, 100 már elég arra, hogy egyetemet végezz és jó legyél a szakmádban. Például a te kommentjeid alapján egy tuskó vagy, de nem vonom kétségbe hogy megcsinálhattál egy IQ tesztet magas eredménnyel, miért ne?
Csak azt nem értem, ennyi IQ mellett hogy ne vagy képes megérteni azt amit rajtad kívül mindenki más?
Igen, fontos az egészség és jó ha az ember nem zabál össze vissza és mozog is. De van aki átlagos alkatú és nem zavarja ahogy kinéz és több energiát fektet tanulásba vagy bármi másba.
Azon kívül én is úgy vagyok vele, hogy ha csak a testet nézzük, egy gyúrós az utolsó aki érdekelne, és az is csak akkor ha még nem atom nagy méretű. A legszexibbek a küzdősportosok és a vízilabdázók, úszók. Utána jönnek a futók és a bicajosok. Bruce Lee teste tökéletes volt, és több erő volt benne mint bármilyen gyurmaemberben.
Jobban dijjazom ha valaki küzdősportol mint gyur vagy tömegeket nyom ki.
n25
Tudod 126-os IQ-val illene tudni szöveget értelmezni. Neked nem nagyon megy.
Ha mindenkitől csak egy alap erőnlétet vársz el én túl teljesítek a szekrény cipeléssel a fa hordással stb. Mégis csak az üzenet második fele ment át. Lehet az IQ-d egyik fele nyaralni van?
Az átlagos kondi ha valaki haza tudja cipelni amit vett (persze nem a szomszéd faluból) ha fel tud sétálni a 10.re ha nem hal bele egy költözésbe stb. Vagy tévedek?
Kikkel vitazok en...
Az labto, ott 1000 kilova is nyomom, ha olyan a gep.
Szabad sullyal orulnel, ha 60 kiloba beleguggolnal, fekvenyomasnal meg a 30-nak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!