Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előny nálatok, ha 160 kilót ki tudok nyomni fekve?
Figyelt kérdés
😉2017. jún. 23. 10:34
71/114 anonim válasza:
Láttam már ilyen embert egy ütéstől padlót fogni és ott is maradni. :D
72/114 A kérdező kommentje:
Hogy jon ide a verekedes? :D
Magyar bajnok boxolo voltam amatorben.
2017. jún. 23. 12:37
73/114 anonim válasza:
Igen. Elnézted. Nem vagyok még 41 és nem leszek sose nő.
30/f
74/114 anonim válasza:
Nem verekedésről, verésről írtam. ;) És hogy jön ide? Van egy ismerősöm, aki hozzád hasonló nagyképű gyúrós. Szintén irdatlan súlyokat mozgat meg és szintén lenéz mindenkit, aki szerinte nem elég "erős". Aztán egy szép napon elmérte a farkát, összeszólalkozott egy "kis" 70 kilós cigánygyerekkel, aki egy ütéssel lenyomta a nagyképű makit. Vagy 3 hétig nem jött dolgozni, mert eltört az orra. :D
Ökölvívó is voltál? Lassan kiderül, hogy tagja voltál az U20-as magyar Münchausen válogatottnak is.
75/114 anonim válasza:
Soha nem mondd hogy soha. Amúgy nekem /41/N/ elég, ha kinyitja a befőttesüveget vagy a körömlakkot!!!:D
76/114 A kérdező kommentje:
Igen, es meg "kis" ciganygyerek is vagyok.
2017. jún. 23. 12:48
77/114 anonim válasza:
Volt pasim se tömi magát semmivel arany szivem.
De ő legálább nem egy bekebzelt pcs.
78/114 anonim válasza:
Amúgy az erőnek semmi köze ahoz, hogy valakit ki lehet ütni vagy sem. Ugyan úgy egy ~6kg súlyú test az arcodba ha 100 kg vagy ha 50 :)
79/114 A kérdező kommentje:
Naturalban senki nem fog 220 kilot nyomni fekve.
2017. jún. 23. 12:50
80/114 anonim válasza:
Ezerszee inkább egy izomtalan, esetleg pocakos, de értelmiségi, intelligens orvost, vagy programozót valasztanék, mint téged, kérdező. Ja, a barátom informatikus, de úgy ellátja a bajom az ágyban, hogy levegőt nem kapok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!