Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem legföbb vagya hogy leadjam azt a 3-4 kilot a hasamrol ami szüles utan 1 evvel is meg ott van. Ezt folyton megjegyzi nekem. Ez termeszetes?
En is tudom h nem kene az oda,de meg nem volt
idöm ezzel foglalkozni.Azonban zavar mar hogy mondja, ugy erzem a testen fontosabb neki a lelkemnel.
Nem, nem természetes. Kivéve, ha ő maga nagyon fitt.
De az sem, hogy téged nem zavar, mert "jóvanazúgy". Ez nem helyes, ez proli dolog, a proli nők szokták ezt csinálni, mondván "ő már nem nő, hanem anya" felkiáltással, jöhet a nagyifrizura, a hízás meg a 10 centis smink.
Off:na, ilyen kérdések után áldom az eszemet,hogy nem álltam le magyarral kapcsolatra ismét!
On:Ha nem egy testéből élő csávóról van szó,3-4 kiló miatti csesztetés után lehet elküldeném melegebb éghajlatra.Vagy ha olyanról,aki a saját kinézetére nem különösebben hiú.
Egyáltalán nem normális.
Megérteném, ha nagyobb túlsúlyért beszólna, de könyörgöm, 3-4 kilóról van szó. Az nem sok vizet zavar.
21/L
Nem a kifogásokat kell gyártani, hogy nincs időd..stb. mindig arra van időd, amire akarsz.
A gyereknek is van apja, ő is tud vele lenni fél vagy egy órát, míg te lemész futni, vagy otthon a négy fal között ugrálsz és tornavideóra tornázol.
Egyébként figyelj az étkezésedre is.
Ne haragudj, de egy év alatt nem igaz, hogy nem tudtál volna leadni 3-4 kg-t. Ezt rendesen 2 hónap alatt simán meg tudtad volna tenni.
Szóval, bocsi, de nőként én azt mondom, hogy jogos a kérése.
Szerintem olyan nincs, hogy valakinek csak a hasán legyen +3-4 kiló. Akkor a combján is van minimum ennyi, fenekén is, vádiján is.
Szerintem inkább ez zavarja. Persze itt úgyis megkapod, hogy a férjed egy bunkó disznó, hiszen mind tudjuk, hogy a gyakoris lányok mennyire szeretik és elfogadják azt, ha a barátjuk szép nagy sörhasat ereszt a kapcsolat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!