Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy évekkel később, miután benőtt a feje lágya és kitombolta magát visszajöjjön?

Figyelt kérdés
Két hónapja szakított velem a párom, aki életem eddigi legnagyobb szerelme, ő volt a második párkapcsolatom. Neki az első komoly barátnője voltam, két év van közöttünk az én javamra. Nyilván itt van a kutya elásva, én érzelmileg már valamivel érettebb vagyok nála, képes vagyok lekötni magam, s már célom megtalálni azt, akivel le tudom élni az életem. A mi esetünkben nem követtem el azokat a tipikus első szerelmes hibákat; sosem idealizáltam és ruháztam fel olyan tulajdonságokkal melyek nem állnak birtokában (ő sajnos ezt tette velem), már a kapcsolat elején tisztában voltam minden hibájával, heppjével és tudtam, hogy ezeket tudom kezelni, azonban nála amikor egy év után felszállt a rózsaszín köd jött a kiábrándulás és a másikra való ráunás... Az indok az volt, hogy kiszeretett belőlem, már nem érezte a tüzet kettőnk között. Békében váltunk el, néha szoktunk beszélgetni, normálisan kezeljük a dolgot mindketten. Viszont én még ugyanúgy érzek iránta, mint amikor megismerkedtünk, képtelen vagyok kiverni őt a fejemből. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, semmi konfliktus nem volt köztünk, mindketten nagyon igyekeztünk boldoggá tenni a másikat, tényleg baromi jól megvoltunk, nem is nagyon veszekedtünk. Én úgy gondolom, ha eléggé érett lett volna és képes az elköteleződésre még mindig együtt lennénk, mert nagyon jól működtünk ketten. Ő abszolút olyan személyiség, akivel simán le tudnám élni az életemet és nagyon félek, hogy senki nem fogja tudni őt überelni...Ilyen esetben lehetséges, hogy évekkel később visszatér, miután nőzött eleget és ne adj isten túl van néhány komolyabb csalódáson? Az emlékem, és a tény, hogy balhémentesen, sülve-főve együtt voltunk, csak részéről "elmúlt az érzés" esetleg felszíthatja újra a szerelmét irántam?

2017. jún. 21. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
ennyire ne alázd már meg magad
2017. jún. 21. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Felfoghatatlan kivulallokent, hogy minek akarod magadat visszarakni ilyen megalazo pozicioba valaki melle, aki meg csak nem is szeret, max. valami ugrodeszkat latott benned a kapcsolatokba.
2017. jún. 21. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Esélytelen, hagyd a francba.
2017. jún. 21. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy tiszta ha bármikor is viszafogadod. Mire ''kiéli'' magat addigra bőven elfelejted.

n25

2017. jún. 21. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:

egyetlenegy dolgot magaddal kell hoznod minden szétment/megszűnt kapcsolatodból: azt, h tudj szeretni

nem azonnal a bedőlt kapcsolat után, de majd valamikor

2017. jún. 21. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon félek, hogy senki nem fogja tudni őt überelni".

Mese habbal. El ne hidd már! :) Légy nő, tartással!

2017. jún. 21. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha olyat keresel aki tudja űberelni őt, egyedül maradsz. Adj tiszta lapot mindenkinek. Ne hasonlítgass senkit a régi kapcsolataidhoz.

29/F

2017. jún. 21. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Messze könnyen előfordulhat, hogy pár fölösleges kanyar után visszatér, merthogy egész egyszerűen te voltál/vagy a legjobb. Ezt ugye az ember fia/lánya sejteni ugyan sejtheti, DE nem tudhatja előre. Ezért van az a nagy "kiélési mizéria".

Igazából az egyetlen dolog, amit javasolni tudok, hogy NE VÁRJ RÁ. Egyfelől az sem biztos, hogy neked is pont ő a legjobb (mert hát azért rajta kívül is vannak jó srácok szép számmal), másrrészt meg a te időd is telik.

Oszt ha egyikteknek sem akad különb pár, akkor szépen összejöttök újra - remélhetőleg már véglegesen.

2017. jún. 22. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!