Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye a legkisebb esély sincs meg arra, hogy rájöjjön még mindig szerelmes? És visszajöjjön?
Csak saját tapasztalatom alapján állíthatok fel konzekvenciát, tehát ha szakított = érzelmileg megingott = nem biztos hogy szeret már.
Persze nem ilyen egyszerű a dolog, tudni kell hogy miért szakított? mikor szakított? mióta voltatok együtt? stbstbstb. Minden szakítás teljesen egyedi eset, amire mindig más az orvosság. Már ha van egyáltalán.. Hány éves vagy? Nézd, ha elhagyott - tudom, ez akkora közhely de attól még igaz - akkor nem érdemel meg. Kár utána sírni, szomorkodni. Annyi értékes ember él még a földön :) Másrészt van olyanra is példám a baráti körömből, ahol 3 év után váltak el útjaik a feleknek, később pedig (asszem 1 év után) újra egymásra találtak, és érettebb fejjel jobban tudták egymást értékelni.
Köszi a választ. Persze tisztában vagyok mindennel. Azzal is, hogy találhatok mást, hogy valószínű jobb lenne stb. Nem vagyok belebetegedve már a dologba, és végül is nem ő hagyott el így szó szerint.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha egyszer valaki kimondja ezt, akkor az végleges, vagy lehetett egy átmeneti dolog is. Van-e ilyen.
Ez ilyen utolsó szálba kapaszkodás, de tényleg csak érdekel. Néha még eszembe jut ilyesmi, akkor is, ha tudatában vagyok miért lett vége és hogy nincs sok esély a folytatásra.
Én megkérdezném, hogy konkrétan, hogy lett vége?? Mert azt mondtad nem úgy hogy kimondta hogy vége és pá ennyi volt... Hanem??
Ha úgy érezted, hogy anno őszintén kimondta azt, hoyg szeret és érezted is ezt, és kölcsönös is volt akkor biztos, hogy valamennyire még mindig szeret. De jó lenne tudni azt hogy miért is lett vége, mert sokban függ ettöl, hogy mi várható vagy lehet e folytatás.
Tökmindegy hogy lett vége, mert a lényeg ugyan az. Éreztem, hogy nem érdeklem már, én meg szépen elbúcsúztam. Ő meg valószínű megkönnyebbült, hogy sikerült túljutni az akkori prédán. Persze előtte nagyon szeretett. De érdekel az már bárkit is? Őt meg pláne nem. Ha eddig nem viszakozott eztán sem fog. És őszintén szólva már nem is várom. Talán ezen a délután világosodtam meg? :)
Rájöttem, hogy úgy ahogy van felesleges volt feltenni a kérdést.
Felejtsétek el.
2. vok.
Lényeg hogy felvilágosultál, próbálj meg tisztán gondolkodni, és ésszerüen cselekedj, ne hamarkodj el semmit ezek szerint tudod a választ. És el is döntötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!