Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esély arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély arra, hogy visszajöjjön?

Figyelt kérdés

Kedden szakított velem a barátom. Derült égből villámcsapásként ért. Úgy volt, hogy vizsgaidőszak után egyből megyek ki hozzá Párizsba (ő francia), és a jövő évre pedig egyéni tanrendet kérek, csak hogy együtt lehessünk. Még a múlt héten is kérdezte, hogy mikor tudom meg, hogy mehetek-e. Elég komyolnak tűntek az ő szándékai is: többször beszéltünk a gyerektémáról is (annak ellenére, hogy nem voltunk együtt oylan hosszú ideje – 9 hónap. Tudom, lehet, hogy hülyeség volt ennyire előre tervezni, de ezt is ő hozta fel...)

A múlt hétvégét Skóciában töltötte, a barátainál. Amikor még a reptéren volt, küldött még egy sms-t: "Nagyon fogsz hiányozni! Szeretlek!!! <3". Viszont kinn megismert egy lányt, és miatta szakított velem. Azzal magyarázta, hogy én túlságosan szeretem őt, és ez zavarta. Amit persze nem értek, mert kb havonta tudtunk találkozni, és akkor sem "fojtottam meg"...

Másrészt, mondta pl, hogy a munkahelyén szerdán elsírta magát, amikor rám gondolt, és hogy a főnökének is milyen nehéz volt elmondania, hogy szakított velem... Azóta egyébként beszélgetünk minden este, szinte ugyanúgy, mint amikor együtt voltunk... Ugyanúgy hajnali 1-2-ig...

Tudom, hogy páran azt kérdeznék, hogy "Ha ezt tette, van-e értelme visszafogadni, ha vissza is jön?", de szerintem igen. Eddig egyik exemet sem fogadtam vissza, pedig nem egy akart visszajönni hozzám a szakítás után. De ez most annyira más... Ez annyira különleges volt, hogy bevállalnám a folytatást.

(Én egyébként 20 éves vagyok, ő 23)

2009. máj. 10. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsa sztori... Hogy mondhatott olyat, hogy zavarta hogy szereted, főleg így, hogy havonta találkoztatok? És biztos az, hogy a munkahelyén sírt meg hogy a főnökének is elmesélte? Lehet ez csak kamu hogy megsajnáld és ha majd vissza akar jönni akkor visszafogadd.Bár az is lehet, hogy ez a fiú össze van zavarodva és hirtelen nem tudja hogyan kezelni a helyzetet.Szerintem ha mindennap beszélgettek, akkor kérdzed meg tőle, mi ez az egész, ő látja-e még a reményét annak, hogy újra összejöttök, és mik a szándékai veled. Mindenképpen beszélde mge vele, mert így nem látsz tisztán, és csak szenvedsz. Annak meg van értelme? Nincs rosszabb annál, mint várni arra, hogy valakit még visszakapunk-e még? Szóval szerintem amit tehetsz az a tiszta, egyenes őszínte beszélgetés ami talán nem lesz könnyű, és lehet hogy fájdalmas válszt fogsz kapni, de akkor is jogod van tudni, hogy mi ez az egész, elvégre ő mellette te vagy a másik főszereplő a kapcsolatotokban. Főleg ha már komolynak tűntek veled a szándékai.
2009. máj. 10. 13:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem csak kamu volt... Ő nem az a fajta (És tényleg nem)... A beszélgetés meg már megvolt, azt mondta, hogy nem hiszi, hogy köztünk ez folyatatódhat, de valahogy nem tudom elhinni neki, így, hogy tényleg szinte ugyanúgy, ugyanazokról, ugyanolyan hangnemben beszélünk, mint előtte...
2009. máj. 10. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

hát, bocsi előre is ha durván fog hangzani amit írok: felejtsd el! az a "másik lány" agymosásban részesítette a pasidat, ettől kezdve úgy táncol ahogy a nő fütyül!

Sajna én ezen átmentem, és nagyon fájdalmas volt! Sokáig reménykedtem, hogy majd észhez tér.! Nem tért! az agymosás az agymosás. Egyes ribancok értenek ehhez.

ne haragudj, hogy ezt írtam, de ez a srác is egy ilyen ribizli áldozata lett.

Elestél, bámennyire is megütötted magad, fel kell kelni és menni kell tovább, nincs más megoldás! sorry.

2009. máj. 10. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van... De egyáltalán nem érzem képesnek rá magam...
2009. máj. 10. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!