Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viszonyulnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyulnak a férfiak ahhoz ha a nő "elveszi" a férfi elől az apro dolgokban az irányítást?

Figyelt kérdés

Például elmegyek randizni egy fiúval, mondjuk borozunk de a nő azt mondja "hagyd csak majd én megoldom" de ugyan ez vonatkozik számos más háztartási dologra : befőttesüveg kinyitása, ásványvizes palack, becsavarni az égőt, lemosatni a kocsit stb...

Szóval egy férfire (akár fiatal akár már idősebb korába), hogyan hat ez?

(Nem vagyok feminista se szexista se semmilyen csak érdekel a felvetés, mert saját magamon tapasztalom, hogy magamra vállalok egy egy dolgot amit mondjuk 30-40 éve egy férfinak kellett volna megoldani)

2017. jún. 20. 09:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem vesz el semmit a férfitól.

Úgy hívom az ilyen nőket hogy életképes nő!

2017. jún. 20. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A példádnál maradva: eddig is csak akkor nyitottam ki az aktuális barátnő helyett az ásványvizes palackot ha nem ment neki.

Nem kisgyerek, hogy ki kelljen szolgálni, csak jellemzően erősebb voltam, jobban meg tudom szorítani a kezemmel a kupakot, ha párás (mert mondjuk a hűtőben volt) akkor csúszik, ilyesmi.

Miért, létezik olyan, hogy valaki ott áll a barátnő/élettárs/feleség mellett és ha elfogyott a másik palackból a folyadék, akkor kitekeri neki a következőt és gyönyörködik magában, hogy milyen ügyes volt? :D

Felnőtt ember, meg tudja oldani.

Ez nekem így oké, ebben nincs semmi. Persze nekem is van beidegződésem, pl. első randin (de jellemzően utána sem) fizethet a nő. Szimpatikus dolog ha rákérdez például a felezésre (mert látszik, hogy a földön jár, nem két méterrel felette), de úgysem fogom hagyni. :)

31F

2017. jún. 20. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha a csajom nem engem zaklatna az ilyen hülyeségekkel, hanem megoldaná magának.
2017. jún. 20. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!