Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyulnak a férfiak ahhoz ha a nő "elveszi" a férfi elől az apro dolgokban az irányítást?
Például elmegyek randizni egy fiúval, mondjuk borozunk de a nő azt mondja "hagyd csak majd én megoldom" de ugyan ez vonatkozik számos más háztartási dologra : befőttesüveg kinyitása, ásványvizes palack, becsavarni az égőt, lemosatni a kocsit stb...
Szóval egy férfire (akár fiatal akár már idősebb korába), hogyan hat ez?
(Nem vagyok feminista se szexista se semmilyen csak érdekel a felvetés, mert saját magamon tapasztalom, hogy magamra vállalok egy egy dolgot amit mondjuk 30-40 éve egy férfinak kellett volna megoldani)
Ezt nem a humor kategóriába akartad tenni?
Ezek közül semmi nem olyan, ami "férfidolog", szerintem természetes, hogy egy nö kinyit egy ásványvizet, kicserél egy égöt, stb. Áruld már el, ezeket miért egy férfinek kellene megoldania??? Ennyire életképtelen nö nem létezhet, aki ennyit nem tud megcsinálni önállóan!
erről mi nem tehetünk hogy egy tutyimutyi nyámnyila, fakezű emberrel jöttél össze, aki még egy égőt sem képes kicserélni.
lehet h sikeres a munkájában, de mitől férfi?
neki persze kényelmes, h majd az asszony megoldja.
azért érdekelne h mivel fogott meg téged.
mert én is egyre többet ezt látom hogy egy ismerősömet idézve: "semmitmondó kis lóf/*/szjoskák, és ilyen nőkkel vannak" mégis hogy?!
Senkit nem érdekel már a : férfiasság, határozottság, segítőkészség, becsület?
Minden nőnek csak az van h pénz meg sárm legyen, vagy "uhhh a szeme szája és ahhhw" már elég?
semmi más nem számít?
ÉS MÉG EZEK A NŐK SÍRNAK H KIHALTAK A FÉRFIAK?!
EL LEHET GONDOLKOZNI HOGY MIÉRT! MERT NEM KELLENEK SENKINEK! CSAKA ALAMUSZI KIS MINDEN ALOL KIBÚVÓ SZ/*/ROK KELLENEK!
Néhány dolgot nyugodtan átvehetsz tőle, de azért van, amit nála hagynék. Például ha tudnám, hogy szeret autót mosni (vagy elvinni lemosatni), akkor nem venném el tőle ezt a feladatot. Ha mindent te akarsz csinálni, az nem hat pozitívan az önértékelésére - olyan, mintha nem bíznál benne, hogy ő is ugyanolyan jól el tudja látni a feladatot, és ha ezáltal nem is csinál semmit, akkor érezheti magát értéktelennek, szükségtelennek.
A legjobb az lenne, ha mindketten kiválasztanátok, hogy melyik munka kire jut. Az ilyen kisebb dolgok, hogy befőttes üveg kinyitása, szemét kivitele meg égő becsavarása maradhatna annál, akinél épp felmerül a probléma, de az időigényesebb munkákat szerintem be kellene osztani, hogy mindenkinek legyen dolga, és senki se érezze magát naplopónak.
21/L
Nekem nem mindig megy az üvegkinyitás.
A tesóm szokta. (Ő is lány.)
Ez vicces :)
Először is. Mi az, hogy átveszi? :)
Soha senkit nem kértem még meg egy üveg kinyitására vagy egy égő kicserélésére. Az cseréli ki, akinél tönkrement.
Azt a választ sem értem, hogy mi a gond azzal, ha a nő beszél a mesteremberrel :)
30-40 éve is nyitottak ki konzervet a nők és cseréltek izzót :) Sőt, kocsit is mostak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!