Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viszonyulnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyulnak a férfiak ahhoz ha a nő "elveszi" a férfi elől az apro dolgokban az irányítást?

Figyelt kérdés

Például elmegyek randizni egy fiúval, mondjuk borozunk de a nő azt mondja "hagyd csak majd én megoldom" de ugyan ez vonatkozik számos más háztartási dologra : befőttesüveg kinyitása, ásványvizes palack, becsavarni az égőt, lemosatni a kocsit stb...

Szóval egy férfire (akár fiatal akár már idősebb korába), hogyan hat ez?

(Nem vagyok feminista se szexista se semmilyen csak érdekel a felvetés, mert saját magamon tapasztalom, hogy magamra vállalok egy egy dolgot amit mondjuk 30-40 éve egy férfinak kellett volna megoldani)

2017. jún. 20. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Ezt nem a humor kategóriába akartad tenni?

Ezek közül semmi nem olyan, ami "férfidolog", szerintem természetes, hogy egy nö kinyit egy ásványvizet, kicserél egy égöt, stb. Áruld már el, ezeket miért egy férfinek kellene megoldania??? Ennyire életképtelen nö nem létezhet, aki ennyit nem tud megcsinálni önállóan!

2017. jún. 20. 10:01
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 nem érted a kérdés lényegét.Nyilvan megtudom csinálni. Remélem lesz aki kicsit értelmesebb lesz és tud válszolni a kérdésemre.
2017. jún. 20. 10:04
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Nekem semmi bajom nem lenne vele, a talpraesettségedet mutatná, meg ezek amúgy sem olyan egetverő dolgok. Egy szingli nő ezeket kénytelen maga csinálni, szerintem egy kapcsolatban mindez a rátermettség jele. De jelentőségteljesebb dolgokban azért hagyj teret a párodnak, hogy a hagyományos szerepkörében ki tudjon teljesedni. Azért gondolom, abban egyetértesz, hogy a nadrág hordása a pasi feladata - még mindig:)
2017. jún. 20. 10:14
 4/13 anonim ***** válasza:
10%

erről mi nem tehetünk hogy egy tutyimutyi nyámnyila, fakezű emberrel jöttél össze, aki még egy égőt sem képes kicserélni.

lehet h sikeres a munkájában, de mitől férfi?

neki persze kényelmes, h majd az asszony megoldja.

azért érdekelne h mivel fogott meg téged.

mert én is egyre többet ezt látom hogy egy ismerősömet idézve: "semmitmondó kis lóf/*/szjoskák, és ilyen nőkkel vannak" mégis hogy?!

Senkit nem érdekel már a : férfiasság, határozottság, segítőkészség, becsület?

Minden nőnek csak az van h pénz meg sárm legyen, vagy "uhhh a szeme szája és ahhhw" már elég?

semmi más nem számít?

ÉS MÉG EZEK A NŐK SÍRNAK H KIHALTAK A FÉRFIAK?!

EL LEHET GONDOLKOZNI HOGY MIÉRT! MERT NEM KELLENEK SENKINEK! CSAKA ALAMUSZI KIS MINDEN ALOL KIBÚVÓ SZ/*/ROK KELLENEK!

2017. jún. 20. 10:14
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Anyukám a valás után mai napig emlegeti, mennyire zavarta, hogy neki kellett intézni a mesteremberekkel a beszélgetéseket, neki kellett étteremben fizetni (nem a pénz miatt, közös kassza volt, hanem a gesztus miatt), hogy apám ennyire töketlen volt mindig is. Egyik oka volt a válásnak.
2017. jún. 20. 10:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Néhány dolgot nyugodtan átvehetsz tőle, de azért van, amit nála hagynék. Például ha tudnám, hogy szeret autót mosni (vagy elvinni lemosatni), akkor nem venném el tőle ezt a feladatot. Ha mindent te akarsz csinálni, az nem hat pozitívan az önértékelésére - olyan, mintha nem bíznál benne, hogy ő is ugyanolyan jól el tudja látni a feladatot, és ha ezáltal nem is csinál semmit, akkor érezheti magát értéktelennek, szükségtelennek.

A legjobb az lenne, ha mindketten kiválasztanátok, hogy melyik munka kire jut. Az ilyen kisebb dolgok, hogy befőttes üveg kinyitása, szemét kivitele meg égő becsavarása maradhatna annál, akinél épp felmerül a probléma, de az időigényesebb munkákat szerintem be kellene osztani, hogy mindenkinek legyen dolga, és senki se érezze magát naplopónak.

21/L

2017. jún. 20. 10:19
 7/13 anonim ***** válasza:
#4, #5 Szerintem félreértelmezitek a kérdést. Itt nem arra akar rávilágítani a kérdező, hogy a párja tutyimutyi, hanem hogy ő nő létére meglepően talpraesett és bizonyos, nem túl nagy jelentőséggel bíró feladatokban férfi-szerepkörben is helyt tud állni. Ettől ő még nagyon is nő maradhat és a párja is lehet férfi mellette. Én pl. büszke lennék rá, és azt is mutatná, hogy a kapcsolatunk és a boldogulásunk fontos neki.
2017. jún. 20. 10:23
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
7.: minden nő ki tudja nyitni a befőttesüveget, ahhez nem kell talpraesettség. Ez az egész nem erről szól, hanem arról, hogy nincsenek meg a gesztusok.
2017. jún. 20. 10:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem mindig megy az üvegkinyitás.

A tesóm szokta. (Ő is lány.)

2017. jún. 20. 10:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez vicces :)

Először is. Mi az, hogy átveszi? :)

Soha senkit nem kértem még meg egy üveg kinyitására vagy egy égő kicserélésére. Az cseréli ki, akinél tönkrement.

Azt a választ sem értem, hogy mi a gond azzal, ha a nő beszél a mesteremberrel :)

30-40 éve is nyitottak ki konzervet a nők és cseréltek izzót :) Sőt, kocsit is mostak.

2017. jún. 20. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!