Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni, hogy elfelej...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni, hogy elfelejtsem őt? (kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Pár hónapja elkezdtem dolgozni egy önkéntes helyen, majd rá (legeny kb, mert nem tudom pontosan) 1 hónapra egy csajszi is elkezdte ugyan így. Nevezzük mondjuk Aurórának. A lány abszolút (20as éveim elején vagyok, ő picivel fiatalabb, talán 1 év) 10/10, és az elejétől fogva megbolondított.

Voltak beszélgetések, de nagyon komoly semmi sajnos. Ami érdekes az nálam történt: egyik nap azt veszem észre (akkoriban), hogy egész nap nem tudtam enni, de éhes voltam, csak rá gondoltam és a legkínzóbb az volt, hogy mintha belülről széel feszítene valami. Rendszeresen kimentem megmmosni az arcom. Emlékszem egy vizsgámra, hogy pont ez történt, nem is érdekelt az előttem lévő papír, csak ő járt a fejemben.

Az egészben a legszomorúbb, hogy tetszettem neki, hisz Ő maga szólított meg pár szemezgetés után. Majd hamarosan eltűnt a munkahelyről, lett új barátja és facebookon sem írt vissza.

Az érdekesség csak most jön: mai napont pont vele álmodtam. Mint tudjátok az álmok kuszák, ezért röviden összefoglalom: eltudtam mondani neki mit érzek, ami fura, hogy az órára emlékszem, h mennyit mutatott (az álomban). 02:12- valaki tudja a jelentését?

Válasznak egy reménnyel teli nézés volt részéről, majd felébredtem. Most ezen jár az eszem egész nap.

Ezt az egészet hátra akarom hagyni, mégis hogy csináljam?

2017. jún. 18. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Kutyaharapást szőrével... A te esetedben a felejtés úgy fog működni, hogy olyan helyekre kell járnod, ahol olyan csajok vannak, akik neked bejönnek. Innentől kezd majd kerekedni a történet. Mindig a csaj választ. Úgy hogy bízzad szépen magad rájuk, csak legyél olyan közegben, ahol olyan csajok vannak, akik neked tetszenek. Utána, ha képben van valaki, akkor nem őrlődni, agyalni magadban (hogy vajon így vagy úgy, meg mit gondolhat, meg miegymás), hanem a csajjal kibeszélni mindent, ami csak eszedbe jut. A felejtés úgy működik, hogy a felejteni kívánt helyébe másik alanyt helyezel. Egyszerű, mint a faék. Hidd el,. működni fog.
2017. jún. 19. 06:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek szerint még mindig nem sikerült felejteni? :)

Az előző mond valamit. Csak mással lehet elfelejteni. Már nem egyszer tapasztaltam. Volt, hogy másfél évig voltam szerelmes valakibe reménytelenül. Egyszer csak jött valaki az életembe. 2 hét után nem is értettem mi/miért volt ez a másfél év.

2018. márc. 6. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Másik tanulság, hogy lépni kell, amikor ott a lehetőség, mert egy visszautasítást sokkal könnyebb kezelni, mint egy esetlegesen kihagyott lehetőséget.
2018. márc. 6. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!