Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyám hogy lehet ilyen?
Ma átjött hozzánk az a fiú, akivel alakulgatnak köztünk a dolgok.
Az anyám erről természetesen tud.
Beszélgetünk meg minden és szóba jött, hogy már évek óta egyedül él, amióta apummal elváltak.
Felhozta basszus a srácnak, hogy ő milyen régen szexelt már, mennyire kívánja stb!!!! És végig mosolygott, kacarászott neki. Még a szüzességem is felhozta. Hogy még nekem jó, hogy nem tudom milyen rossz a hiánya.(!!)
Előttem ráadásul!
Fogalmam sincs, hogy lehetett ehhez bőr a képén de legszívesebben felpofoztam volna.
Nagyon jól tudja, hogy tetszik nekem.
Nem beszélve arról, hogy a fiú 19, az anyám pedig 43!
Gátlástalan. Nincs az ilyenben egy csepp szégyenérzet?!
Miután kettesben maradtam anyámmal megkérdeztem tőle, hogy ez mi volt? Erre ő legyintett és nevetve azt mondta, hogy ne fújjam fel a dolgot!
18l
Volt anyósjelöltem ugyanilyen volt. :"""D
Sajnálom, hogy ez történt, de én megbeszélném a helyedben vele, hogy ez egyáltalán nem vicces, és igen is, komolyan veszed, hiszen még csak ismerkedő fázisban vagy a sráccal, és nem kellene azonnal ezzel indítani, főleg nem neki, akinek semmi köze hozzá.
21/L
Én a srácon akadtam ki jobban.
Az egy dolog, hogy az anyád tapló, ízléstelen, közönséges meg még ezer dolog, de egy jóérzésű srác leállította volna a felénél, vagy lelép. Főleg az, akinek fontos vagy.
Én hagynám a srácot, az anyukát pedig kerülném, amíg nem embereli meg magát. Lehet ez korai klimax is, de inkább csak pofátlanság. Rakd fel társkereső oldalra, és a közelébe nem vidd a pasijaidat, tarts privátszférát.
Sajnálom, hogy ilyen anyád van, de ez jutott neked, ezt kell kezelni. Anyádnak mondd meg, hogy ez nem heyles.
Ha a srácnak tényleg tetszel, akkor nem fog ezzel törődnki és tovább csapja majd neked a szelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!