Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám hogy lehet ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyám hogy lehet ilyen?

Figyelt kérdés

Ma átjött hozzánk az a fiú, akivel alakulgatnak köztünk a dolgok.

Az anyám erről természetesen tud.

Beszélgetünk meg minden és szóba jött, hogy már évek óta egyedül él, amióta apummal elváltak.

Felhozta basszus a srácnak, hogy ő milyen régen szexelt már, mennyire kívánja stb!!!! És végig mosolygott, kacarászott neki. Még a szüzességem is felhozta. Hogy még nekem jó, hogy nem tudom milyen rossz a hiánya.(!!)

Előttem ráadásul!

Fogalmam sincs, hogy lehetett ehhez bőr a képén de legszívesebben felpofoztam volna.

Nagyon jól tudja, hogy tetszik nekem.

Nem beszélve arról, hogy a fiú 19, az anyám pedig 43!

Gátlástalan. Nincs az ilyenben egy csepp szégyenérzet?!

Miután kettesben maradtam anyámmal megkérdeztem tőle, hogy ez mi volt? Erre ő legyintett és nevetve azt mondta, hogy ne fújjam fel a dolgot!

18l

2017. jún. 17. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt anyósjelöltem ugyanilyen volt. :"""D

Sajnálom, hogy ez történt, de én megbeszélném a helyedben vele, hogy ez egyáltalán nem vicces, és igen is, komolyan veszed, hiszen még csak ismerkedő fázisban vagy a sráccal, és nem kellene azonnal ezzel indítani, főleg nem neki, akinek semmi köze hozzá.

21/L

2017. jún. 17. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

Én a srácon akadtam ki jobban.

Az egy dolog, hogy az anyád tapló, ízléstelen, közönséges meg még ezer dolog, de egy jóérzésű srác leállította volna a felénél, vagy lelép. Főleg az, akinek fontos vagy.

Én hagynám a srácot, az anyukát pedig kerülném, amíg nem embereli meg magát. Lehet ez korai klimax is, de inkább csak pofátlanság. Rakd fel társkereső oldalra, és a közelébe nem vidd a pasijaidat, tarts privátszférát.

2017. jún. 18. 09:50
 13/14 anonim ***** válasza:
#10, nem jó... nyilván történt valami - ne hallgassatok róla. Az nem jó semmilyen kapcsolatban. Nem a te hibád, hogy anyád így viselkedett, vagy tán ilyen is.
2017. jún. 18. 10:20
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

Sajnálom, hogy ilyen anyád van, de ez jutott neked, ezt kell kezelni. Anyádnak mondd meg, hogy ez nem heyles.

Ha a srácnak tényleg tetszel, akkor nem fog ezzel törődnki és tovább csapja majd neked a szelet.

2017. jún. 21. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!