Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szabad így gyereket terveznem? Anyám ezt mondta.
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé pesszimista, időnként idegbeteg, féltékeny nő vagyok aki sokszor magára vesz dolgokat. Párom családja nem nagyon fogad el (bár szerinte képzelődöm) és képes vagyok apróságokból lelki problémát csinálni. Tudom, tisztában vagyok vele, de sajnos nem tudom megerőszakolni magamat és egy teljesen más embert "képezni" magamból. A párom velem ellentétben optimista ember aki semmit nem vesz a szívére. Szeretnék olyan lenni mint ő, de a 2 és fél alatt nem sok ragadt róla át rám... Csodálkozom hogy szeret. Tervezzük a gyereket, de annyit idegeskedek, féltékenykedek, hogy szerintem zsinórba vetélnék el. Rátesz egy lapáttal hogy a páromnak van egy exe akitől egy 7 éves fia is van, sokat féltékenykedem rájuk. Tudom nem szép dolog de olyan rossz néha belegondolni ebbe, hogy nem velem kezdte ezeket a dolgokat... Anyám azt mondta pár napja, hogy mi előbb utóbb szét fogunk menni ez miatt, mert a párom már szóvá tette neki hogy ki idegelem. De egyszerűen nem tudok nyugodt lenni! Alapjában jó a kapcsolatunk, működik a szerelem, kémia, minden, de én nem tudom miért, nem tudok nyugodt lenni. Ráadásul nőgyógyászati betegségem is van, az orvosom azt mondta kb. 1 év mire összejönne a gyerek. Tényleg hagyjam a gyereket? A páromat imádom. Soha, senkiért nem hagynám el. 27/N2017. ápr. 13. 19:10
1/5 anonim válasza:
Hát ezeket mérlegelve talán valóban hazárdjáték volna. Minimum a gyerek boldogságát kockáztatnád a saját elégedettséged(?) kedvéért. Persze neked kell tudnod, mit bír el a lelkiismereted, de ha ez a kérdés felmerül, akkor azért talán nem vagy reménytelenül önző :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyelőre saját magadon próbálj dolgozni. Nem kell "megerőszakolnod" magad, viszont a leírtak alapján lehet, hogy érdemes lenne felkeresni egy pszichológust. Úgy gondolom, szükséges egy lelki stabilitás a gyerekvállaláshoz, ami benned még nincs meg.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én mindenképp felkeresnék a helyedben egy pszichológust.
Nem rosszindulatból írom, hiszen én is oda készülök szintén az idegbetegséggel és a pesszimizmussal. (Na meg egy fóbiámmal is, de az nem ide tartozik.)
Neked is jobb lenne, ha nem idegeskednél.
21/L
4/5 anonim válasza:
Nem kellene gyereket vállalnod, nem való neked.
Tedd rendbe magad, fordulj szakemberhez.
5/5 anonim válasza:
sértés nélkül mondom, hogy egy ilyen ember ne szaporodjon
minden tiszteletem párodé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!