Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csókot olyannal érdemes, aki szeret?
Figyelt kérdés
Sajnos én elkúrtam, akárcsak egykori miniszterelnökünk. Ezt már nem tudom visszacsinálni. Olyan csajjal csókolóztam először, aki nem szeretett, csak hülyített, hogy egy másik fiút féltékennyé tegyen. Egyáltalán nem érdemelte meg. Sokkal szívesebben tartogattam volna az első csókot olyannak, aki tényleg szeret. Azonban tapasztalatot is szereztem, és már nem fogok bénázni, ha a megfelelő lánnyal oda kerül a sor. Nektek lényeges, hogy az első csók igaz szerelemből legyen? Vagy mindegy kivel, csak gyakorlásnak fogjátok fel?2010. máj. 19. 01:47
1/11 anonim válasza:
ugyanmár, sztem8... de én sztem igazán igyis ugyis csak azzal jó akit szeretsz...
4/11 anonim válasza:
Nem fontos, gyakorolj csak.
Ha majd valakit tényleg szeretsz, azzal más lesz. Nem a mozdulatokra gondolok, hanem amit odabent érzel... De szerintem ne várj addig, ha van lehetőséged, csináld, mert azért mindenhogy jó ;)
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez emberenként változó. (Szerintem olyannal érdemes.)
6/11 anonim válasza:
Nekem olyannal volt aki szeretett és én is szerettem.De az első csók nekem nem jelentett olyan nagy dolgot, inkább az első sex volt fontos.
7/11 anonim válasza:
Nekem nem volt fontos, én a kutyámmal csináltam először.
8/11 anonim válasza:
Örök életre szenvedni fogsz és nem csak a saját, de a gyermekeid jövőjét is visszavonhatatlanul tönkretetted!
Ráadásul a törvény is büntet, valamint a Jakuza egy speciális bérgyilkos csoportja már biztos a nyomodban van!
9/11 anonim válasza:
Nos az elő csók fontos, magad miatt. De ha gyakorolod az sem gáz. A lényeg hogy csók és csók között hatalmas különbség van, ha szívből lélekből és szerelemből csókolsz az maga a mennyország és azon túl főleg ha puhán érzékien nem elkapkodva. Ami csak poén vagy csupán a testiség hozza magával, nos az sem rossz tapasztalat gyűjtésnek:-)
10/11 anonim válasza:
én nem szerettem azt, akivel először smaciztam, nem is volt jó, elég béna volt a srác, közben meg azt hitte mekkora macsó.... a következő barátommal nagyon jó volt a csókolózás, főleg az első, szóval szerintem nem olyan nagy tragédia, hogy a legelső olyannal volt, aki "kihasznált".
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!