Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a fiúk a szemüveges lányokat?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok..és vhogy mindig hátrányban éreztem magam a többi lánnyal szemben! Őket azért jobban megnézik mégha kevésbé jó alakúak is,inkább közelednek feléjük!! Én 5 éves korom óta hordom (kontaklencse kizárva nem bírja a szemem) és örökké hordani is fogom...ez tök gáz!!2008. okt. 16. 16:06
31/36 anonim válasza:
ez hülyeség a szemüveg naha még sexi is egy csajon! Csak olyan szemüveget kell hordani!
33/36 anonim válasza:
Egy jól megválasztott szeműveg egy csajon olyan, mint egy magasszárú olasz csizma és egy miniszoknya egyszerre. Semmi gond nincs ezzel:)
34/36 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jan. 3. 13:36
35/36 anonim válasza:
Én is szemüveges(lány) vagyok, és mindenki szerint jól áll, azt mondják intelligensebb, és komolyabb az arcom így, a fiúknak nem jelenthet akadályt szerintem, ha egy lány szemüveges, nálam is elég sokan bepróblkoznak, az a fiú aki nem tudja elviselni ha egy lány szemüveges hát az egy szót sem érdemel többet. Nekem személy szerint nagyon szimpatikus ha valaki szemüveges, akár fiú, akár lány. Apropó a szemüveges srácokat én nagyon is vonzónak tartom, nagyon bejönnek nekem, mivel általában azt a benyomást keltik, hogy agyilag sem teljesen üresek, intelligensebbek, és nem az a beképzeltebb fajta. Szóval nagyon is vonzó és szexi a szemüveg. Egész biztos, hogy nem azért lt kevesebb fiú eddig az életedben, hanem azért mert nem mered vállalni magad, és kicsit visszahúzdsz,mert nem vagy magabiztos, mivel azt hiszed nem vagy elég szép. Pedig ezt csak te látod így. És lehet, hogy azért nem közelednek
36/36 anonim válasza:
lemaradt a válasz vége, véletlenül elküldtem fél készen...
Szóval, a rácok csak azért nem nnyira közelednek valószínűeg, mert azt érzik rajtad, a kisugárzásodon hogy visszahúzódsz, és gátlásos vagy, kevés az önbizalmad, és ezért nem is nagyon szeretsz a középpontban lenni gondolom, így nem figyelnek annyira fel rád,mert nem szeretsz feltnő lenni. Hidd el a külsőddel nincsen semmi baj, ha egy kicsit merészebb lennél, jobban mernéd magad vállalni, biztosan levennéd a srácoat a lábukról.:) Tehát egyáltalán nem gáz a szemüveg, nagyon is szexi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!