Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a fiúk a szemüveges lányokat?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok..és vhogy mindig hátrányban éreztem magam a többi lánnyal szemben! Őket azért jobban megnézik mégha kevésbé jó alakúak is,inkább közelednek feléjük!! Én 5 éves korom óta hordom (kontaklencse kizárva nem bírja a szemem) és örökké hordani is fogom...ez tök gáz!!2008. okt. 16. 16:06
21/36 anonim válasza:
Hello ! Annyit mondhatok , hogy ne bujkáj a szemüveg miatt . Nézzd meg hánby meg hány embernek van és nem gáz az...a fiúk a hülyék :)
22/36 A kérdező kommentje:
:)))
2008. okt. 19. 18:46
23/36 anonim válasza:
Érdekes kérdés, eszembe jutatta hogy eddig minden baratnőm szemüveges volt:), lehet hogy tudat alatt ez vonzz engem? mindíg is fontosnak tartottam, hogy a partnerem értelmes, kulturált és érett legyen, és egy szemüveges emberről rögtön ez jut az ember eszébe...:) nem tudom kicsit hülyeség amit mondok, de az mégnegyobb hülyeség amit te modntál, miért lenne gáz? a szemüveg szexi :P
24/36 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod!! aranyosak vagytok h ennyien megírtátok a véleményeteket!!
2008. okt. 19. 19:22
25/36 anonim válasza:
szerintem nincs olyan csúnya szemüveg ami elrettenthet valakit.. egyáltalán honnan veszed hogy a szemüveg miatt van? szerintem ezt csak te találtad ki mert nem szereted a szemüveget.
remélem nem sértelek meg, de valami más lehet a gond, amit nem veszel észre magadon, és elég kinos ahhoz hogy más se szóljon pl bajuszod van, vagy kellemetlen testszagod esetleg ocsmány zsiros haj. tényleg ne haragudj hogy ilyen szárazon fogalmazok (meg hogy ilyeneket feltételezek) de vannak akik nem veszik észre magukon:-S
26/36 A kérdező kommentje:
Nem sértettél meg...nem tudhatod!!De nem hinném h emiatt van!! Amúgy ápolt vagyok és annak is tartanak,azért mindig figyeltem és adtam a megjelenésemre...csak a szemüvegességgel voltak problémáim,de köszi a sok választ!! S örülök h nem volt közte negatív,beszólogatos!! :)
2008. okt. 21. 19:55
27/36 anonim válasza:
hát jó, a pasikra visszatérve, ha tényleg van olyan aki azt nézi hogy szemüveges vagy és ezért nem jár veled az egy jó nagy bunkó kell legyen. azzal jobb ha nem állsz össze:) nemtudom milyen szemüveged lehet, de manapság már olyan extrémek is vannak a vékonytól a vastagig a feketétől a hupi lilán át a fémig. szerintem semmi sem feltűnő. mindenesetre olyat tegyél fel ami neked teccik és jól áll;)
28/36 anonim válasza:
Szerintem azt, akinek nem tetszenek a szemüveges lányok, nem kell egyből lebunkózni. Vannak akiknek a teltek, a szőkék vagy az alacsonyak nem tetszenek. Viszont ahhoz, hogy csakúgy beszélgess valakivel, vagy megismerkedj, nem kell feltétlenül az első pillanatban egymásba szeretni. Ha valakivel jól kijössz, ezek a dolgok egy szempillantás alatt semmissé válnak. Amúgy a barátnőm szemüveges, de ez előtt a kérdés előtt bennem fel se merült, hogy zavarna esetleg, mondjuk lehet hogy ez azért van mert helyes szemüveggel, és anélkül is :P
29/36 anonim válasza:
Üdvözöllek a szemüvegesek Birodalmában, kislány!
Nagyon sokan körbeveszünk Téged, mert egységben az erő!
Szemüvegesek Forever and Death Metal :D
30/36 A kérdező kommentje:
köszönöm h irtál!! tudom h sokan vagyunk!!! és hajrááá :) :D
2008. dec. 11. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!