Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem szimpatikusak a lányoknak a szemüveges pasik?
Figyelt kérdés
Gyengének tartjátok??2011. aug. 31. 22:09
1/16 Dr. Endressy László válasza:
szerintem ez igy nem igaz.
szemüveg + vézna gyerek + gyerekes... esetleg.
2/16 anonim válasza:
M aki szemüveget hord azt hiszi okos, és állandóan okoskodik, még olyanról is amiről lófaszt se tud. Persze itt nincsennek ilyen szemüveges emberek, nem is rátok gondolotam srácok.
3/16 anonim válasza:
Már alapból rossz, hogy így gondolkodsz, hogy ezért nem kellenél nekik azt kétlem, láttam nem rég buszon egy szemüveges srácot egy ultra szép lánnyal és csak néztem.
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Nem a szemüveges pasikkal van bajom,hanem az OKOSKODÓ,KOCKA,RAGYÁS KÉPŰ,CSÚNYA szemüveges pasikkal.
6/16 anonim válasza:
Férjem szemüveges. Nem az a kocka alkat, azok nekem sem jönnek be. Nagyon sármos, és a szemüvegje sem az a tipikus szódásszifon hanem téglalap alakú és kicsit kisebb mint az átlagos. 24L
7/16 anonim válasza:
igen vaalmi olyasmi lehet mint az 1. válaszoló mondja.. de nekem sem jönnek be..
8/16 anonim válasza:
hehe, okoskodó, kocka, vézna, csóró srác vagyok objektíven kb. 9/10-es nővel. A titok a sárm és a kontaktlencse :D
9/16 anonim válasza:
Második te nagyon buta vagy.
Szeritnem szexisek a szemüveges pasik. :) Nem mindegyik.
10/16 anonim válasza:
22:13: Túl sok hupikék törpikéket néztél kicsi korodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!