Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a fiúk a szemüveges lányokat?
Én egy szemüveges fiú vagyok,21éves, kb. 3 éves korom óta van szemüvegem.
Nekem meg az a mániám,hogy a szemüveges fiúkat nem szeretik a lányok.:D
Szerintem csak erre fogom,hogy nincs szerencsém.Meg ha véletlenül megismerkedtem egy lánnyal,akkor általában nem volt rajtam a szemüveg.Persze tök véletlen volt,semmi köze nem volt hozzá,hogy van-e szemüvegem vagy nincs.Több múlik az önbizalmon.Csináltattam én is új keretet az,egy kicsit segített,bár még nem az igazi szerintem.:D
Személy szerint nekem bejönnek a szemüveges lányok.Nagyon szexis lehet egy jól megválasztott keret.Általában intelligenciát sugároz a szemüveg,meg direkt szeretem,ha egy kicsit félénkebb a lány.Szerintem a mosoly sokat számít,egy mosolygós lány könnyen megtetszik egy fiúnak.
Ne add fel!Elmondásod szerint jól is nézhetsz ki,úgyhogy előbb utóbb találsz valakit.Egy lány se marad egyedül!
Egyébként valószínűleg én is szemüveges leszek örökre...ezt el kell fogadnod sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!