Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a fiúk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a fiúk a szemüveges lányokat?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok..és vhogy mindig hátrányban éreztem magam a többi lánnyal szemben! Őket azért jobban megnézik mégha kevésbé jó alakúak is,inkább közelednek feléjük!! Én 5 éves korom óta hordom (kontaklencse kizárva nem bírja a szemem) és örökké hordani is fogom...ez tök gáz!!
2008. okt. 16. 16:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Nem szeretik???
2008. okt. 16. 17:26
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, szerintem nem az a gond, kivéve, ha valami nagyon gáz szemüveget hordasz.
2008. okt. 16. 17:43
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mndig minden pasi azt mondja inkább vegyem fel a szemüveget mert attól szexisebb lesz az arcom. A párom is reklamál, ha nincs rajtam.
2008. okt. 16. 17:46
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is szemüveges vagyok (lány) és mégis férjhez tudtam menni :-) És voltak pasijaim előtte jó páran. Szal nem hiszem, h gond lenne.
2008. okt. 16. 17:51
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg benned a szemüveg rémiszt el a legkevésbé másokat, mert ha nem így lenne akkor az lenne a legkevésbé számító dolog!
2008. okt. 16. 19:07
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
én is szemükés vok (lány) és először én is idegenedtem től,mert én is ugy voltam vele h csunyit,de ma már vannak jó keretek ,mindenkinek jól állnak már :)
2008. okt. 16. 19:43
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én is egy szemüveges lány vagyok, a barátomat nem zavarja, engem viszont igen, úgyhogy amikor együtt vagyunk mindig leveszem mert így jobban hozzá tudok bújni meg hozzásimítani az arcom az övéhez stb:D De úgy egyébként hozzászoktam már én is, 8 éves korom óta...és szerintem nem befolyásoló tényező, ez butaság.
2008. okt. 16. 21:21
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Én egy szemüveges fiú vagyok,21éves, kb. 3 éves korom óta van szemüvegem.

Nekem meg az a mániám,hogy a szemüveges fiúkat nem szeretik a lányok.:D

Szerintem csak erre fogom,hogy nincs szerencsém.Meg ha véletlenül megismerkedtem egy lánnyal,akkor általában nem volt rajtam a szemüveg.Persze tök véletlen volt,semmi köze nem volt hozzá,hogy van-e szemüvegem vagy nincs.Több múlik az önbizalmon.Csináltattam én is új keretet az,egy kicsit segített,bár még nem az igazi szerintem.:D

Személy szerint nekem bejönnek a szemüveges lányok.Nagyon szexis lehet egy jól megválasztott keret.Általában intelligenciát sugároz a szemüveg,meg direkt szeretem,ha egy kicsit félénkebb a lány.Szerintem a mosoly sokat számít,egy mosolygós lány könnyen megtetszik egy fiúnak.

Ne add fel!Elmondásod szerint jól is nézhetsz ki,úgyhogy előbb utóbb találsz valakit.Egy lány se marad egyedül!

Egyébként valószínűleg én is szemüveges leszek örökre...ezt el kell fogadnod sajnos.

2008. okt. 17. 14:17
 19/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek...hát valószínűleg csináltatok új keretet...mert ez nagyon nem áll jól!!Mindenki szerint bemagyarázom magamnak de sokszor érzem mégis hátránynak!! De igazatok lehet abban hogy modernebbb,divatosabb kéne!!
2008. okt. 17. 16:45
 20/36 anonim válasza:
100%
nekem kifejezetten tetszenek a szemüveges csajok, lehet azért mert régebben én is szemüveget hordtam (most kontakt lencse)
2008. okt. 19. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!