Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 eves no ket gyerekkel hol talalhat pasit? Talalhat egyaltalan?
Azert valunk mert volt egy dolog amiben nem ertettunk egyet.... es ez eveken kerezstul tolodott, es folytonos volt.... allandosult veszekedesek egy dologban ami az eletunk alapjait hatarozta volna meg... mast akart o es mast en es a vegen nagyon csunyan beszeltunk egymassal o is velem es en is vele. Lehet foleg en de csak mert merges voltam mar hogy nem jutunk egyrol a kettore!! Es minddennap ugyanaz a vita ..... es vegul o kozolte mast akarunk es elvalik!!! Legalabb adott volna lehetoseget valasztast de nem adott. Mondhatta volna vagy azt csinaljuk amit en szeretnek vagy ha nem
Akkor megyunk ket iranyba es vallas !!! De nem egyszer csak kozolte valik. Nem az lett volna a logikus hogy mikor elege van a vitakbol jelzi hogy akkor vege dontsek vele tartok vagy sem tamogatom vagy sem, de erre eselyt sem adott!!! Es allitolag a sok veszekedes utan mar semmit nem erez irantam. CSak en vagyok ilyeb hilye azt hittem orokke tart foleg ket gyerek utan!!!
Felmerult a megcsalas tenye de nem ismeri el. Vagyis egyszer azt
Modta van valakije aki imadja sot meg gazdag is.... aztan letagadta!!! De lehet van valakije.... annyira imadott es most semmi.... es en aki ugy tunhetett kevesbe szeretem en vagyok magam alatt!!
9 es valaszolotol kerdezem hogy van e gyerek a nonek??
Mert azert mas egy olyan anyuka akinek ket kicsi gyereke van!!!
Lehet megis maradok egyedul egy darabig...
En sosem akartam hogy mas ferfi nevelje a gyerekeim, orokke apaval
Terveztem maradni.... es egyaltalan azt sem tom tudnek e szeretni valakit.... lehet mindenkiben ot keresnem.... de talan eljon az az ido amikor tudok szeretni mast es nem lesz furcsa ha mas olel meg vagy egyebek!!!
#9 vagyok:
Nem, a páromnak tizenéves kamaszfia van, az sem épp könnyű. :D Korban kb épp annyi van a fia és köztem, mint az anya és köztem. De tudod mit? Minket ez nem érdekel. Szeretjük egymást, nagyon. Örültem, hogy nincs kisgyereke, mert nem szeretem a gyerekeket és soha nem is akaroi, DE, ez a személyiségemből és nem a koromból fakad. Mi tisztáztuk is az elején, hogy bár komoly vele a szándékom, de gyereket nem akarunk. Az meg, hogy van neki egy, nekem nem gond. Én nem szólok bele, hogy neveli, maximum tanácsot adok néha, más szemszögből.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!