Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 eves no ket gyerekkel hol talalhat pasit? Talalhat egyaltalan?
Ha még most is vonzó vagy akkor szexpartnert könnyen találhatsz elég széles korosztályból. Komoly kapcsolatba szerintem egy ideig ne vágj bele.
Párt meg találhatsz közben is és addig is jól érzed magad, nem fásulsz be ami a pasiknak vonzó.
Azert van par ismerosom aki elvalt ket gyerekkel es
Talaltak pasit csak azt nem tudom megis hol
Merte kellene keresni. Most
Meg nem keresek csak probalom magam valamivel
Feltuningolni, meg le vagyok torve mint a bili fule!
De nem tudok mit tenni nalla elmult.... erdekes o mondta
Mindig igy szeret es ugy szeret en nem momdtam csak ritkan es je.... akinak csak a szaja jart annak az erzesei szart sem ertek!
Általában munkahelyen találnak párt....
En nem tudtam, nem akartam beilleszteni az időmbe. A kisfiamra akartam teljesen koncentrálni. Úgy ereztem, nem szeretnék elvenni időt tőle az ismerkedés alatt. Meg nem is igazan bíztam, bízom, hogy tudna engem v en vkit újra szeretni 40 felett. Persze jo lenne, egy kedves, szerető, odaadó férj... De már nem bízom...
Ne higyj az itteni kisfiúknak!
Természetesen találhatsz. Miért ne találhatnál? Ha továbbra is csinos, igényes maradsz akkor minden lehetséges.
És lesz olyan, aki a gyerekeket is elfogadja.
Volt már erre precedens az életben.
Megkérdezhetem, hogy miért váltok? Megcsalt?
A legtöbb nő ismerősöm, aki elvált, 1-2 éven belül talált párt. Van, aki társkeresőn, van, aki munkahelyen, ismerős által, vagy a gyerek edzésén.
Nem kell elkeseredni egyből. :)
A párommal társkeresőn találkoztunk, szerencsére nyitottan állt hozzám. Kifejezetten idősebb párt kerestem, a korombéliek komolytalansága miatt. Jóllehet, a legtöbben maximum szexre keresnek ennyi idősen negyvenes nőt, én nem az átlagot erősítem, komoly a szándékom. Lassan egy éve együtt vagyunk. Ha nincs társkereső, az életben nem találkozunk. A munkakörömben nincsenek nők, a szórakozóhelyeket rühellem és utcán elvből nem ismerkednék.
26/F és 40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!