Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért akkora elvárás hogy a lány karcsú legyen?
Nos Kérdező, pont ti nők szoktátok mondogatni, hogy suba-subához, meg mindenki a maga szintjén keresgéljek. Ezek után szerintem nem nagyon kéne leszólni, ha egy sportos pasasnak nem bejövős az 500 tonnás nagy drabál Kirov reporting tonnadonna.
Nyilván van a férfiaknak egy olyan része, akinek bejönnek a kövér nők, de nagy általánosságban nem így van. Nagy kofferba jó pakolni, ez igaz, de gáz vele utazni, ha érted, mire célzok.
Egész iparág épül a fogyókúrára, még akkor is, ha ebből levonjuk a csodatablettával, ötvenfunkciós kütyüvel meg fogyókúrás bajuszkötővel ügyeskedő csalókat. A súlyleadáshoz nem kell se végzettség, se papír, se nyelvtudás, tehát bárki számára nyitva áll. Innentől fogva aki mégse tesz azért, hogy karcsú legyen/maradjon, nem tudom sajnálni.
Mert nekem világ èletembe ez jött be.
Mivel èn is izmos vagyok,eddzek ezért joggal várom el.
Ez a szomorú kérdés... ez tényleg miért akkora elvárás?
Ennek szerintem majdhogynem alapnak kellene lennie hogy törődik magával legalább ennyire, ahelyett hogy 300.000-es telefont lóbál meg felpakolja a 2kg alapozót hogy jól nézzen ki.
Mi pasik miért legyünk izmosak, jóképűek?
Miért nem jó nektek egy vézna és ronda pasas?
Amúgy egy lánynak elég azt betartani, hogy ne hízzon el és tuti talál párt. Ezt az egyet sem tudják betartani:)
"Mi pasik miért legyünk izmosak, jóképűek?
Miért nem jó nektek egy vézna és ronda pasas? "
Én arc alapján szoktam,nem testalkat,meg izmosság alapján.
"Én arc alapján szoktam,nem testalkat,meg izmosság alapján"
Látod, nekem pont az arcom csúnya. Nagyon nem szimmetrikus, és nyomot hagyott rajta egy gyerekkori betegség. Ez ellen pedig semmit nem tudok tenni, együtt kell élnem vele.
A testem viszont sportos, ha nem is szétgyúrt, mert rendszeresen mozgok. Ezt ugyanis meg tudom tenni, ez csak rajtam múlik, ez csak akarsz kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!