Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak miért akkora elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért akkora elvárás hogy a lány karcsú legyen?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet ezt az igényt leadni? Miért a média szabja meg az ízléseteket?

2017. jún. 12. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

Nos Kérdező, pont ti nők szoktátok mondogatni, hogy suba-subához, meg mindenki a maga szintjén keresgéljek. Ezek után szerintem nem nagyon kéne leszólni, ha egy sportos pasasnak nem bejövős az 500 tonnás nagy drabál Kirov reporting tonnadonna.

Nyilván van a férfiaknak egy olyan része, akinek bejönnek a kövér nők, de nagy általánosságban nem így van. Nagy kofferba jó pakolni, ez igaz, de gáz vele utazni, ha érted, mire célzok.

Egész iparág épül a fogyókúrára, még akkor is, ha ebből levonjuk a csodatablettával, ötvenfunkciós kütyüvel meg fogyókúrás bajuszkötővel ügyeskedő csalókat. A súlyleadáshoz nem kell se végzettség, se papír, se nyelvtudás, tehát bárki számára nyitva áll. Innentől fogva aki mégse tesz azért, hogy karcsú legyen/maradjon, nem tudom sajnálni.

2017. jún. 12. 21:52
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Mert nekem világ èletembe ez jött be.

Mivel èn is izmos vagyok,eddzek ezért joggal várom el.

2017. jún. 12. 21:58
 13/21 anonim válasza:
0%
2017. jún. 12. 22:04
 14/21 anonim ***** válasza:
14%

Ez a szomorú kérdés... ez tényleg miért akkora elvárás?

Ennek szerintem majdhogynem alapnak kellene lennie hogy törődik magával legalább ennyire, ahelyett hogy 300.000-es telefont lóbál meg felpakolja a 2kg alapozót hogy jól nézzen ki.

2017. jún. 12. 23:14
 15/21 anonim ***** válasza:
41%

Mi pasik miért legyünk izmosak, jóképűek?

Miért nem jó nektek egy vézna és ronda pasas?

Amúgy egy lánynak elég azt betartani, hogy ne hízzon el és tuti talál párt. Ezt az egyet sem tudják betartani:)

2017. jún. 12. 23:19
 16/21 A kérdező kommentje:

"Mi pasik miért legyünk izmosak, jóképűek?

Miért nem jó nektek egy vézna és ronda pasas? "

Én arc alapján szoktam,nem testalkat,meg izmosság alapján.

2017. jún. 12. 23:26
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
De azért a toka nem jön be nem?
2017. jún. 12. 23:46
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

"Én arc alapján szoktam,nem testalkat,meg izmosság alapján"

Látod, nekem pont az arcom csúnya. Nagyon nem szimmetrikus, és nyomot hagyott rajta egy gyerekkori betegség. Ez ellen pedig semmit nem tudok tenni, együtt kell élnem vele.

A testem viszont sportos, ha nem is szétgyúrt, mert rendszeresen mozgok. Ezt ugyanis meg tudom tenni, ez csak rajtam múlik, ez csak akarsz kérdése.

2017. jún. 13. 06:09
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Egy lány az nekem 18 alatti. Szóval egy lány legyen karcsú! Egy nő, a párom 24 és már nem karcsú, de nem is duci. Ízlésesen szép nőies gyönyörűség, mesésen szép arccal és a lelke valami csodás. Nem is adnám oda semmilyen fitneszmodellért sem!
2017. jún. 13. 06:22
 20/21 anonim ***** válasza:
32%
Azért mert dagadt nőre nem áll fel.
2017. jún. 13. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!