Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért akkora elvárás hogy a lány karcsú legyen?
Nők! Miért akkora elvárás, hogy ne általánosítsatok? Nem lehetne ezt abbahagyni? :/
egy férfi, sajátos ízléssel
Olyan feleslegesnek érezném magam 68 kilósan egy nálam nehezebb/nagyobb nő mellet, mint a pápa töke. Hozomra meg a bankon kívül a büdös életbe nem adtak még semmit :D
30/f
Életem első 16 évéből 14-es sportoltam aktívan.
Azóta meg teljesen mást hobbiból.
Már akkor a sportos nők tetszettek, amikor még azt a szót sem ismertem, hogy média.
Mert egy hájas nő se nem szép se nem egészséges és három lépcsőforduló után szakad róla a víz.
Többek között azért, és az elhízott nőre ránézek és "úristen, mi lesz vele terhesen, ha már most túlsúlyos".
Akkor ti miért nem jártok csendes, megbízható és kedves palikkal, akit megjelenésben és státuszban nem tartasz neked megfelelőnek?
Miért nem lehet ezt az igényt leadni?
Mert ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!