Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok erről a helyzetről?
1. Te nem tudod magad elfoglalni olyankor?
2. Miért alszik délután? Én még hétvégén is amikor végtelenségig aludhatnék, lefekszem éjfél körül és kelek reggel 7 körül magamtól, ébresztő nélkül.
Sosem értettem azokat, akik délig alszanak. Amikor fent van a nap, akkor szeretek élni, ébren lenni.
lehet,hogy enyhébb mértékben sárkány természet vagy.
épp annyira hogy még tolerálható,de már huzamosabb együtt töltött időben idegesítő.
Te már hisztiztél erről egy-két kérdésnyit, akkor is azt mondtuk, oka van, vagy menj le te is.
Egyébként ha engem megpróbálna bárki elszámoltatni, én is menekülnék tőle.
Bocsánat de el kell mondanom, elvetemült horgászokkal csak mazochista/horgász marad meg..
Ál-heterók, titkolt biszexuálisok is előszeretettel horgaszat, méhészet, vadászat címszóval krnak félre pasikkal. Lehet lepontozni, de nem bizonygatom es nem vitatkozom erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!