Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Sokszor, kb két hetente lejárunk a balcsira. Olyankor szombat vasárnap lejár horgászni, egyedül kelek fel. Szombaton este is lemegy. Akkor megunom és felmegyek. Ilyenkor későn jön fel. Sokszor kértem ne menjen le ennyiszer. Ha szólok neki mert túl sokáig marad lent később jön fel. Megkérdeztem előttem is ennyit ment le mikor volt másik barátnője? Azt választa mellettük nem ment le horgászni. Délutánt meg átalussza.
2017. jún. 10. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

1. Te nem tudod magad elfoglalni olyankor?

2. Miért alszik délután? Én még hétvégén is amikor végtelenségig aludhatnék, lefekszem éjfél körül és kelek reggel 7 körül magamtól, ébresztő nélkül.

Sosem értettem azokat, akik délig alszanak. Amikor fent van a nap, akkor szeretek élni, ébren lenni.

2017. jún. 10. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:
De igen lefoglalom, de nem azért megyek le hogy egyedül legyek ennyit, viszont ő hajnali 4-5kor megy le. Kb 9-10 körül jön fel. Utána 3-4 órát alszik ha van rá ideje. Este kb 6-7 körül megy le 10 -11ig.
2017. jún. 10. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és itt leginkább az zavar hogy mellettem ezt simán megcsinálja más bnői mellett nem merte.
2017. jún. 10. 21:57
 4/7 Interferencia ***** válasza:
48%
Felmegyek-lemegyek.
2017. jún. 10. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

lehet,hogy enyhébb mértékben sárkány természet vagy.

épp annyira hogy még tolerálható,de már huzamosabb együtt töltött időben idegesítő.

2017. jún. 10. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Te már hisztiztél erről egy-két kérdésnyit, akkor is azt mondtuk, oka van, vagy menj le te is.

Egyébként ha engem megpróbálna bárki elszámoltatni, én is menekülnék tőle.

2017. jún. 11. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat de el kell mondanom, elvetemült horgászokkal csak mazochista/horgász marad meg..

Ál-heterók, titkolt biszexuálisok is előszeretettel horgaszat, méhészet, vadászat címszóval krnak félre pasikkal. Lehet lepontozni, de nem bizonygatom es nem vitatkozom erről.

2021. aug. 21. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!