Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában miért csak szexre kellenek a telt lányok? Lent
Mesélj még nekem nyelvtannáci.
Szép életcél, ennyi örömöd legyen.
Ennyi butaságot és rosszindulatot..el ne hidd, nagyon gyerekek írogatnak ide..
Nézz körbe a világban és látni fogod h a duci sőt kövér lányoknak is van párja..nekem is volt-van-lesz. Egy nő nem csak a testéből áll, a mozgása a gesztusai az egész kisugárzása és személyisége számít ha kapcsolatról szó van. Figyelj oda a bőrödre, hajadra,tartásodra, kommunikálj! beszélj szépen (esetleg választékosan)és kedvesen, mosolyogj, öltözz ízlésesen. Ennyi a titok:)
Ja, de véletlenül se zabálj kevesebbet és mozdítsd meg a nagy fostartály testedet. Mert lefogyni, egészségesen élni az nehéz, az erőfeszítésbe kerül, ugye.
Az a baj a magadfajta agynélkülikkel, hogy fogalmatok sincs, mennyi munka lehet egy testben. Én nem vagyok vékony, soha nem is leszek, mindig lesz mit fogni rajtam. És ha tudnád, mi lemondás, sport, diéta, pénz, energia van ebben is, elhallgatnál gyorsan. És egy pillanatra sem sajnálom vagy sajnáltatom magam, mert ez az én testem, nekem kell vele boldogulnom, csak szar lehet egy olyan világban élni, ahol az ítélkezés az első gondolat, ami megfordul egy ember fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!