Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában miért csak szexre kellenek a telt lányok? Lent
# 22
Ez úgy baromság, ahogy van. Pont teszek rá, hogy mit gondolnak rólam, nemhogy vadidegenek, de akár az ismerőseim is.
Hidd el, simán csak egyáltalán nem vonz egy dagadt nő, úgyhogy legfeljebb akkor dugok velük, ha
1. nagyon ki vagyok éhezve
2. és még elég részeg is vagyok mellé, hogy ne zavarjon, hogy dagadt
És most pontozhatnak lefelé a bojlertestű, dagadt fostartályok. De jaj, mit beszélek, ti "teltnek", meg "teltkarcsúnak" hívjátok magatokat xDDD
Amikor ilyen válaszokat olvasok, hányinger fog el, hogy egy fajba tartozom ilyen emberi hulladékokkal. Megrémiszt és nem akarok velük egy bolygón élni.
Jó emberek sorra halnak, az értéktelen szemetek meg maradnak itt. Hell is other people.
Én telt nő vagyok. Minden férfi büszkén jött velem végig az utcán - kivétel nélkül. Imádnak, komolyan. És bizony, hogy megválogatom, kivel állok szóba...
Ne általánosíts, tévútra vezet.
"Én telt nő vagyok. Minden férfi büszkén jött velem végig az utcán - kivétel nélkül. Imádnak.."
Ne legyél már naiv! De boldogok a lelki szegények!
24 vagyok miért is kellett lepontozni?
Ez az igazság akárhogy is fáj egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!