Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista/diplomás férfiak! Nálatok előnynek számít, ha egy nő szintén magasan képzett, vagy ez nem szempont a párkeresésben?
Látod, nekem lányként egyrészr könnyebb, mert nekem saját magamon kívül senki életszínvonalát nem kell biztosítani.
Másrészt viszont a társadalmi elvárás felém az lenne, hogy vacsorával várjam haza a férfit és biztosítsam számára az otthon melegét...
#12: Erről mikor szólt a társadalom? Kopogtat esténként megnézni, hogy sikerült e a dolog?
A társadalmat teljesen hidegen hagyja, hogy csinálsz e otthon kaját.
@12:
"Másrészt viszont a társadalmi elvárás felém az lenne, hogy vacsorával várjam haza a férfit és biztosítsam számára az otthon melegét..."
Igen, de te még mindig találhatsz egy modern férfit, akit tudja, hogy nem lehet egyszerre karriert építeni, és családi tűzhelyet, és megosztjátok a házimunkát, a főzést, az otthon építést.
Viszont annak a két elvárásnak egyszerre lehetetlen megfelelni, hogy
-- "teremts megfelelő körülményeket a családalapításhoz"
-- "ne dolgozz sokat, miért olyan fontos a munka, miért veszed fel a telefont hétvégén"
(pedig én pl szerencsés vagyok, mert sikerült eljutnom oda, hogy nagyon ritkán van hétvégi munka például)
"Én soha nem leszek egy pasi cselédje sem"
Az lehet, hogy nem leszel egy pasi cselédje sem, meg nagyon modern nő vagy, de hogy olyan pasast elég nehéz lesz kifogni, aki erre hajlandó lesz hosszú távon.
Garantálom, hogy nincs olyan nő, aki kivétel lesz élete folyamán ez alól, harcolhat ellene tűzzel vassal, ha nem a férjét fogja kiszolgálni, akkor a gyerekeit, idős szüleit, stb...
Ez így volt mindig is, és így is lesz.
Ha meg még hangoztatod is, fix, hogy életed végéig egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!