Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szenved hasonló problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szenved hasonló problémától? Mi lehetne rá a megoldás?

Figyelt kérdés

Alapvetően nincs gondom a nőkkel, nem vagyok az a nagy nőcsábász, akiért minden nő odavan, de általában meg tudom nevettetni őket, és vonzalmat tudok kelteni néhányukban. Általában. Viszont ha egy nő tetszik, és a személyisége is annyira szimpatikus, hogy kapcsolatot szeretnék vele, akkor rágörcsölök, nem tudok természetesen viselkedni vele, túl kedves vagyok (vagy nem tudom, miért) satöbbi, ezért barátzónába kerülök.

Szerintetek mit tehetnék? Elég nagy szívás, hogy csak olyan nőkben van esélyem vonzalmat kelteni, akiktől semmit se szeretnék.

2017. jún. 8. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre van egy egyszerű trükk. Rendelj egy sört. Ha nem elég, akkor még egyet.
2017. jún. 8. 12:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Az azért megérződik, és nem tudom, mennyire lenne szimpatikus egy nőnek, hogy ittam a randi előtt.
2017. jún. 8. 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:
:D Jézusom, ne randi előtt igyál. Hívd meg őt is, kezdjetek ezzel.
2017. jún. 8. 12:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az első randin jó ötlet lenne elmenni inni menni (biztos van olyan nő, akinek tetszene az ötlet, de szerintem nem soknak), márpedig ha ott nem tudok vonzalmat kelteni, akkor második már nem lesz.
2017. jún. 8. 12:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja, amit még akartam mondani: Nem az a típus vagyok, aki bárokban és szórakozóhelyeken ismerkedik.
2017. jún. 8. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon rosszul csinálod. Nem az utolsó köpködős kocsmára gondoltam. Meghívhatod egy kv-zóba is. Ő rendel amit akar, te meg hozol magadnak egy vagy valamilyen alkoholt, csapolt sör is van sokszor ilyen helyeken.

Vagy még jobb, ha egyszerűen nem inni mentek, hanem kitaláltok valamilyen programot, de előtte egy ilyen hely elé beszélitek meg a randit és beültök oda egy kicsit beszélgetni.

Bp-en jó hely erre például a bálna-terasz. Ha derogál sörözni, akkor rendelsz egy jó kis fehér bort, csillogtathatod a sznobéridat. Én a Dúzsi Tamás borait szeretem, rosét, vagy száraz fehéret. Rosét csak akkor ha legkésőbb tavalyi.

Jó beszélgetős borok, szépen csillognak a kora nyári napfényben, ahogy lassan átbukik előttetek a Gellért-hegy ormai felett. Nem fogja "iszogatás"-nak gondolni egy csaj sem.

2017. jún. 8. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Aztán mehettek színházba, vagy ahova akartok, de én kifejezetten nem ajánlok ilyen programokat első randira.

Mert az első randi pontosan arról szól, hogy legyen időtök és egy kellemesen meghitt helyetek kibeszélni magatokat és megismerni egymást. Ehhez egy kis bor teljesen passzol. Nem kell seggrészegre inni magadat.

Egyetlen nő sem fog bántóan nézni rád, hogy te mocsok alkesz.

2017. jún. 8. 12:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez már jobban hangzik, köszönöm az ötletet. :)
2017. jún. 8. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha zsúfolt időszakra szervezel, csütörtök, péntek, szombat este pl, akkor ne felejts el asztalt foglalni, akárhova mész, mert nem lesz hova leülnötök.
2017. jún. 8. 12:42
 10/11 A kérdező kommentje:

Rendben, bár nem zsúfolt időszakra tervezek.

Köszönöm a tanácsokat, hátha a legközelebbi összejön majd. :)

2017. jún. 8. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!