Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem barátja lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem barátja lehet hogy belém szeretet Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Nem kritikát szeretnék kapni csak tanácsot!

Férjemmel 18 éve vagyunk együtt 38 éves vagyok

Mostanába sok gond van a kapcsolatunkba elég sok vitával ezt barátja is észre vette

8 éve ismerem a barátját ( elvált )de csak köszönö viszonyban voltunk

Kb fél éve beszélgetni kezdtünk illetve szinte mindennap ír messengeren eddig csak szekálodtunk

Mostanába megváltozott velem szerelmes zenéket küld babynek hív vagy szivinek

Eddig munkájuk miatt havonta egyszer kétszer jött miota beszélgetünk szinte mindig nálunk van

Ha a közelükben vagyok lesem veszi rólam a szemét folyton mosolyog

Mindig ugy áll mellém vagy ül hogy hozzám érjen

Mindig megpuszilja az arcom ha jönn vagy megy el tölünk most hétvégén pedig szájra adott

Rákérdeztem töle mivolt ez de nem válaszolt

Többször írta hogy bele szeretet egy barátja feleségébe de azt nem mondta,hogy kibe

Én nem szeretnék Töle semmit de nem tudom mit tegyek

ha valaki volt ilyen helyzetbe adjon tanácsot :)

Köszönöm

2017. jún. 6. 10:40
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Kérdést csak azért irtam ki mert nem voltam soha ilyen helyzetbe

Közös barátaink vannak a férjemmel velük nem beszélem ezt meg

Tanácsot kértem nem kritikát

2017. jún. 6. 11:55
 22/32 anonim ***** válasza:
Ezt előbb le kellett volna állítani. Én senkitől nem akarok semmit, ha valaki elkezd bébizni, onnantól rá nem mosolygok, szűkszavú vagyok és kerülöm. Nem tudom, te miért nem koptattad le korábban.
2017. jún. 6. 11:59
 23/32 acelsziv ***** válasza:

Lehet? Csak lehet? És mikor lesz biztos? Amikor már benned kavar, vagy amikor megkéri a kis kacsóidat?

Első körben beszélj a férjeddel. És a fickóval is, hogy mocskosul állítsa le magát, vagy tűnjön el az életedből.

2017. jún. 6. 12:26
 24/32 anonim ***** válasza:
Azt írod: "A férjem barátja lehet hogy belém szeretet." Csak egy "t"-vel szeretett beléd? Akkor az még nem igaz szerelem:)
2017. jún. 6. 12:38
 25/32 anonim ***** válasza:
Azzal,hogy leállítod azt a tahót még nem vétesz a barátság ellen,hanem ő tette amikor csókólgatott. Minden kapcsolat alapja a kommunikáció.Iszik a férjed? Adj neki ultimátumot s hagyd el ha kell,de ne egészisd ki egy baráttal. Nem kritizálni és savazni akartalak,de ez a véleményem.
2017. jún. 6. 12:39
 26/32 anonim ***** válasza:
2017. jún. 6. 12:39
 27/32 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy dupla muszak utan nem figyeltem h T-vel irok :)

6 os nem savaztal köszi a tanacsot megfogadom

2017. jún. 6. 12:56
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

6.osnak igaza van.

Ha engednél, mi történne? Betolná a lompost, ő jól érezné magát, aztán lehet otthagyna, vagy megalázna, v lenézne, v elmondana mindennek...

Ezt az EGÉSZ CSAPATOT hagyd ott a fenébe, és emelt fővel, tiszta lelkiismerettel keress egy másik Embert.

2017. jún. 6. 13:16
 29/32 anonim ***** válasza:

Tetszik neked a figyelem és adod alá a lovat azzal, hogy hagysz neki mindent.

Legközelebb majd ölelésnél megfogja a melled vagy a feneked, te meg csak hagyod, végülis nem te csináltad..

Undorító a viselkedésed, én ezért szakítanék a barátommal. Ő csak hagyta, hogy lesmárolják, hihetetlen.

Nyilván a férjed egy alkoholista, de előbb válj el, utána flörtölj.

2017. jún. 6. 13:29
 30/32 A kérdező kommentje:

29 es nem lesmarolt hanem a szamra adott puszit

Nem hagyok senkinek semmit csak azert tettem fel ezt a kerdest h megerositsen abba hogy jol sejtem a dolgokat es tudjam h kezeljem

Mert nem voltam ilyen helyzetbe soha

2017. jún. 6. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!