Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem barátja lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem barátja lehet hogy belém szeretet Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Nem kritikát szeretnék kapni csak tanácsot!

Férjemmel 18 éve vagyunk együtt 38 éves vagyok

Mostanába sok gond van a kapcsolatunkba elég sok vitával ezt barátja is észre vette

8 éve ismerem a barátját ( elvált )de csak köszönö viszonyban voltunk

Kb fél éve beszélgetni kezdtünk illetve szinte mindennap ír messengeren eddig csak szekálodtunk

Mostanába megváltozott velem szerelmes zenéket küld babynek hív vagy szivinek

Eddig munkájuk miatt havonta egyszer kétszer jött miota beszélgetünk szinte mindig nálunk van

Ha a közelükben vagyok lesem veszi rólam a szemét folyton mosolyog

Mindig ugy áll mellém vagy ül hogy hozzám érjen

Mindig megpuszilja az arcom ha jönn vagy megy el tölünk most hétvégén pedig szájra adott

Rákérdeztem töle mivolt ez de nem válaszolt

Többször írta hogy bele szeretet egy barátja feleségébe de azt nem mondta,hogy kibe

Én nem szeretnék Töle semmit de nem tudom mit tegyek

ha valaki volt ilyen helyzetbe adjon tanácsot :)

Köszönöm

2017. jún. 6. 10:40
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beled szeretett ez egyertelmu. Nem lesz konnyu lekoptatni van egy olyan erzesem. Ferjednek nem tunt fel?
2017. jún. 6. 10:44
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Kereken meg kell neki mondani, hogy értékeled a barátságát, de ne hívjon szivinek és ne küldjön szerelmes zenéket, mert téged ezzel kellemetlen helyzetbe hoz; szereted a férjedet, és nem szeretnél félreérthető helyzetekbe kerülni.

Ennyi. Ezzel nem mondod ki konkrétan, hogy tudod, hogy beléd szerelmes, csak arra kéred meg, hogy ne viselkedjen kétértelműen.

2017. jún. 6. 10:53
 3/32 anonim ***** válasza:
81%

valld be, hogy tetszik a dolog.

különben már az első zeneküldésnél/bébizésnél/szivizésnél megmutattad volna a férjednek a beszélgetést, és a palinak soha nem válaszoltál volna.

a puszizkodásra már nem is írok semmit... ha időben észbekapsz, el se jutottatok volna addig.

2017. jún. 6. 10:55
 4/32 anonim ***** válasza:
87%

Te a fèrjed barátjával szekálódsz messengeren??

Ejjj, mièrt èrzem azt, hogy inkább te akarsz ettől a pasitól valamit, de nagyon...??

Ès minek ìrod nagy betűvel, hogy "Tőle", mikor a fèrjedrōl meg egy szót sem írst, sem a fèrjeddel való kapcsolatodról?

Vagyis bocs, a fèrjeddel való kapcsolatod szr, ezt írtad, de akkor mièrt nem a fèrjeddel foglalkozol, mièrt a barátja alá adod a lovat?

2017. jún. 6. 10:57
 5/32 anonim ***** válasza:

"Babynek hív vagy szivinek..."

Hű, ez olyan romi...:DDD

A barát észrevette és talán jól is mérte fel, hogy bizony táncba vihető lennél. A kezdeti "szekálódás" is erre utal, sok kapcsolat, szerelem így kezdődik. Vigyázz, mert érzelmileg úgy fel fog kavarni a közeledése, hogy teljesen belegabalyodsz. Neked kell tudni, hogy hányadán álltok most a férjeddel, boldog vagy-e, ki tudtok-e mászni ebből a hullámvölgyből vagy elindult a kapcsolatotok a romlás útján. Nekem most még úgy tűnik a leírásból, hogy csak a barát nyomul, te még annyira nem vagy vevő erre, de ez könnyen megváltozhat rövid idő alatt.

2017. jún. 6. 10:58
 6/32 anonim ***** válasza:
Egy igazi űberparaszt a pasi. Gondold el ugyanezt egy barátnőddel,hogy te mit várnál el a férjedtől. Az hogy rossz a házasságod arról mindketten tehettek s az nem ok arra hogy egy ilyen lágygerincü puhatestüt hagyj nyomulni. Bármi jobb annál,mint hogy egyszerre két olyan ember áruljon el akiben bíztál. Gondolj bele milyen "ember"tesz ilyet egy baráttal.
2017. jún. 6. 10:59
 7/32 anonim ***** válasza:
80%
A férjedet nagyon sajnálom. Ilyen feleség mellé,még ilyen jó barátokkal is megáldotta az ég.
2017. jún. 6. 11:03
 8/32 anonim ***** válasza:
En a szajra csoknal pofon vagtam volna es melle elkuldom a fenebe.
2017. jún. 6. 11:08
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

egyébként szerintem csak meg akar fektetni - és észre is vette, hogy hajlasz rá.

akibe belezúgunk, ahhoz nem ilyen tapló módon közelítünk.

2017. jún. 6. 11:11
 10/32 anonim ***** válasza:
Figyelj, nagyon egyszerű. Ha nem akarsz tőle semmit, ne kommunikálj vele, vagy mond el neki egyszerűen és kész...nem kell lefeküdni vele, ha te nem akarod...
2017. jún. 6. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!