Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek mi ertelme? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi ertelme? Miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés
Bejelolt az exem tobb mint felev utan de csak 1 honap mulva irt ram, hogy zavar e hogy bejelolt, es hogy hogy erzem magam?! Mivel fontos volt nekem, ennyivel megtiszteltem, hogy visszairtam neki. Nekem azota van egy friss kapcsolatom ennek gratulalt, ugy tudom neki is es en is gratulaltam neki. Leirta, hogy nem szeretne ha rosszba lennenk, mondom felolem rendben, de nem szeretnek tarsalogni vele. Majd jott a hidegzuhany, hogy en barmikor szamithatok ra, lehet hogy hulye volt hogy nem becsult meg es nem latta hogy mit fog vesziteni es sajnalja nagyon. Tobbszor celzott ra, hogy nem tudhatom hogy mi lesz meg kesobb mit hoz a jovo. Meg irt par sort, de azt nem olvastam mar el. Van baratnoje, nem tudom mit erdekli, hogy most nekem van e valakim, zavar e hogy az ismerosom. Azota nem irt, szerintetek fog meg erni? Mi volt ezzel a celja? Persze azota is megnezi instan a my storykat.
2017. jún. 4. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Mindig meglep, amikor elvileg felnőttnek számító emberek mennyire fejletlenek kommunikáció terén és mindent a szájukba kell adni.

ÖSSZEJÖNNE VELED ÚJRA. Nem túl bonyolult a dolog. Ha ez az egyszerű dolog nem esik le, akkor miért próbálsz a my stroykból következtetni bármire is? Ha épp unatkozok, én is megnézem az ismerőseimét. Rámegyek és sorban lejátssza őket.

2017. jún. 4. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
De kapcsolata van neki is!
2017. jún. 4. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Visszavontam mindent! Kapcsolata van, ezért biztos nem akar tőled semmit. A történelem során még senki sem akart félrelépni, igazad van. Bocsánat. Ez csak egy hiba a mátrixban.
2017. jún. 4. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Bebiztosítja magát a jövőre nézve.Ha nem jön össze a mostani párjával hosszútávon, akkor talonban ott leszel neki.

Ha el is vannak jól, keresi a mellékes szórakozási lehetőséget személyedben.Téged már ismer, különösebb hódítási technika nem kell hozzád, hogy megkeféljen.

Esetleg tényleg megbánta a szakítást...bár ezt kevésbbé tartom esélyesnek.

Lehet nem túl jó a kapcsolata és addig visszamenne hozzád, amíg új puncira talál.Addig se maradna szex nélkül.

Több most nem jut eszembe.

2017. jún. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!