Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek bátor, vagy legyen Ő a "férfi"?
Figyelt kérdés
Tudom gyerekesnek hangzik majd,de én már teljesen odáig vagyok érte,pedig még nem is ismerem. Kb októberben próbálkozott megismerni,jött,kérdezte,hogy szia mizu...én meg mindig,bocsi,de most mennem kell. És ezt nagyon megbántam,hogy így leráztam. Azóta mindig néz,és mindig vmi hülyeséggel leszólítottam. Tuti,hogy engem néz,és arra gondoltam,hogy megkérdezem,hogy miért,vagy inkább ne?2010. máj. 17. 20:22
1/6 anonim válasza:
ne.. inkább beszélgess vele, most ne hülyeségggel állítsd le :D
2/6 A kérdező kommentje:
....már olyan sz@r...
2010. máj. 17. 20:27
4/6 A kérdező kommentje:
Az,hogy néz,és,hogy iszonyatosan tetszik + az,hogy leráztam.
2010. máj. 17. 20:40
5/6 anonim válasza:
Még bőven visszacsinálhatod. :) Főleg, ha tényleg elég gyakran szokott nézni. Valószínűleg az érdeklődése irántad nem tűnt el. Szóval menj oda hozzá, és beszélgess vele. De ne kérdezd, hogy miért néz vagy egyebek. Hanem csak beszélgessetek..bármiről. :) A többi majd alakul magától. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a választ. Egyébként ma nem voltam,és álítolag keresett :)
2010. máj. 18. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!