Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogyan viszonyultok a nőhöz aki többet érez irantatok és ez nem kölcsönös?
Figyelt kérdés
2017. máj. 29. 21:46
12/13 A legrosszabb válasza:
Az első barátnőmmel szakítottam, és az ominózus lány, aki belém volt zúgva, már hónapokkal azelőtt kiszemelt magának. Szóval találkozgattunk másfél-két hétig folyamatosan minden nap, miután az akkori párommal szétmentünk. Nagyon beleélte magát, nagyon lelkes volt, de rá kellett jönnöm, hogy ez nekem nem menne. Korrekten elé álltam, kulturáltan megmondtam neki a frankót. Persze kiborult, bevágta a hisztit, igazságtalannak érezte. Hónapokig nem beszéltünk és amit hallottam időközben róla, eléggé megviselte a dolog, de nem kerestem, nem öntöttem olajat a tűzre. Aztán durván másfél évvel utánam összejött egy hozzám hasonló sráccal, aki később megkérte a kezét; akkor írt nekem egy SMS-t, hogy köszöni, hogy nem játszottam az érzéseivel hónapokon át, s hogy hamar tisztáztuk, különben ma nem lenne boldog. Örültem neki, hogy happy end lett a vége. Kb. 12-13 éve történt.
13/13 anonim válasza:
Illedelmesen.
Félreérthető jelek? Figyi, volt olyan kolléganőm, akivel csak udvarias voltam, egyetlen egyszer se értem hozzá pl. amikor kinyitottam neki az ajtót, de ő ezt úgy értékelte hogy én udvarolok neki.
Gondolom más jellegű tapasztalatai voltak korábbról, így a nekem apróságnak tűnő dolgokat is felértékelte...
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!