Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit szeretnek jobban: ha a férfi erős és megrendíthetetlen, vagy ha érzelemmel teli személyiség?
Egyes nők egyszerre akarnak mindent, de ez a két tulajdonság kizárja egymást. Vagy mindkettő csak félig van.
Melyik a jobb?
Legyen annyi elég, hogy a nők szeme előtt mint idealizált álomkép,
egy éjszaka, napszemüvegben a luxusvillájában sötétben romantikus filmeken zokogó maffiózó lebeg mint tökéletes férfi. :D
Én azt szeretem a páromban, hogy erős érzelmileg is. Szeretem azt, hogy mellette én lehetek az érzékeny. Ő nem lelkizős, és ez segít abban nekem, hogy én se legyek túlságosan az (én nagyon az tudnék amúgy lenni).
Ez nem azt jelenti, hogy nem beszéljük meg azt, ami bánt.
Mit jelent az, hogy érzelemmel teli? Hogy sír egy szerelmes film végén? Mert az ne csinálja! De nyilvánvaló, hogy vannak helyzetek, amikor a sírás egyértelmű (pl haláleset). De a hétköznapokban ne drámázzunk.
Ez már megint a vegletekrol szól. Egy pasi , es no is legyen magabiztos, határozott.
És legyenek érzelmei, ami nem azonos a siras-rivassal, nyavalygassal.
A magabiztosság pedig nem azonos a bunkosaggal és tahosaggal
Egy erős idegzetű és fizikumú ember is lahet érzelmekkel teli,-bár ritka de van ilyen.
Illetve gyengéd és odaadó - persze nem a henteshez a Tesco-ba'...
-Bár kinek mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!