Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen természetű nőhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen természetű nőhöz milyen férfi "kell"?

Figyelt kérdés

Erős természetű,makacs, sokszor önfejű,lobbanékony természetű. Hamar felkapja a vizet bármin. (Persze jó tulajdonságai is vannak).

Az ilyen nőhöz hasonló kaliberű férfi vagy inkább nyugodtabb természetű "illik"? A nyugodtabb nem lenne mellette papucs?

Melyik tudná jobban kezelni az ilyen kitoreseit? Tapasztalatokat is írhattok.

2016. aug. 17. 20:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%

A nőnek kéne megtanulnia uralkodni magán, és változtatni a rossz tulajdonságain!! A makacsság az egyik legrosszabb tulajdonság!

A hasonló kaliberűvel veszekedések lennének, mert mind a kettő önfejű egoista lenne, egyik se engedne a kettőből.

A nyugodtabbnál meg jól láttad, a pasi lenne a papucs, ha hagyja magát, a nő meg uralkodna rajta.

2016. aug. 17. 20:45
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Jó a szex, akkor kezelhető a dolog:)))
2016. aug. 17. 20:48
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
Egy dugópajtás kell neki, aki kőkeményen helyre rakja esténként.
2016. aug. 17. 20:51
 4/17 A kérdező kommentje:

Emberek! Nem minden a szexről szól.

Nem azzal kell megoldani a dolgokat stb. :)

Itt nem szexkapcsolatról hanem párkapcsolatról van szó.

2016. aug. 17. 20:55
 5/17 Noren1989 ***** válasza:
19%
Egy birka kell.
2016. aug. 17. 21:03
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

szerintem magabiztos férfi illik hozzá. akinek nem kell mindig a férfiasságát kell bizonygatnia. aki nyugodtan tud reagálni, de tudja mit akar. ez a tapasztalatom.

N

2016. aug. 17. 21:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy egy nagyon domináns, aki mellett ő tud lenyugodni vagy egy tipikus papucs, aki mindig azt csinálja, amit ő szeretne. Ha hasonló lenne, akkor csak vita lenne a versengésből. Ettől függetlenül nem ártana dolgozni a személyiségén.
2016. aug. 17. 21:07
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Nyugodt típus vagyok, és simán kijövök az ilyen nőkkel. Viszont egyáltalán nem vagyok papucs, sosem hódolok be nekik, csak szimplán leszarom őket, amikor előjönnek az ilyen gyerekes dühkitörések.
2016. aug. 17. 21:09
 9/17 anonim ***** válasza:
68%

Óriási tűrőképességű férfiak tudják elviselni az ilyet. Vagy papucs, aki meghunyászkodik vagy egy nem törődöm pasi, aki hisztinél lelép inni a haverokkal.

Hosszú párkapcsolatnál csak papucsot láttam, aki elbírta viselni.

2016. aug. 17. 21:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nyugodt és toleráns valaki. Az erős természetű emberek kikészítik egymást általánosságban is, nem kapcsolati szempontból.
2016. aug. 17. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!