Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen természetű nőhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen természetű nőhöz milyen férfi "kell"?

Figyelt kérdés

Erős természetű,makacs, sokszor önfejű,lobbanékony természetű. Hamar felkapja a vizet bármin. (Persze jó tulajdonságai is vannak).

Az ilyen nőhöz hasonló kaliberű férfi vagy inkább nyugodtabb természetű "illik"? A nyugodtabb nem lenne mellette papucs?

Melyik tudná jobban kezelni az ilyen kitoreseit? Tapasztalatokat is írhattok.

2016. aug. 17. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Volt már hasonló lányokkal dolgom. Nyugodt-leszarom természet vagyok a legtöbb dologgal kapcsolatban (a legtöbb nő (és férfi sem) nem képes intellektuális témákban (értelmesen) vitatkozni, azokon kívül meg nem érdekel igazán semmi - tehát elsősorban ezekkel lehet idegesíteni, meg a balfäszsággal, meg ha valaki mazsolát rak a túrós süteményekbe, gusztustalan).

Általában hamar meguntam őket, ők meg azt gondolták, hogy nem kedvelem őket, és nem is érdekelnek. Ami részben igaz is volt, mivel semmiről sem tudtunk beszélgetni (nem értem ők mit láttak bennem annyira), ráadásul minden megjegyzésemen folyamatosan megsértődtek, félreértették vagy veszekedni kezdtek (sőt, sokszor olyan dolgokkal kapcsolatban is, amit soha nem is mondtam; szalmabáb).

[Túl sok olyan nő van, aki azt gondolja, hogy egy punci elég egy férfi megszerzéséhez / megtartásához hosszútávon. Illetve túl sok olyan nő van, aki azt gondolja elég VAGY okosnak, VAGY szépnek lenni.]

Tegyük fel lenne miről beszélnünk, és a megítélésem alapján legalább elfogadható a kinézeted (már látom a sértett érzelmű idiótákat válaszolni erre a megjegyzésemre, holott ez csak annyit tesz, hogy hajlandó lennék lejjebb adni az igényeimet kinézet terén az ész javára).

Mindenképpen vitatkoznánk, mert a vitázás lételemem. Viszont: ha gyökeresen ellentétes nézeteket vallasz, akkor nem vitáznánk sokáig, mert nincs felesleges energiám hülyeségekre.

Ha többé-kevésbé hasonló nézeteket vallasz, akkor nagyon szívesen vitáznék veled, és hajlandó lennék a saját nézeteimen is változtatni és/vagy segítséget kérni tőled bizonyos témákban, amik most még számomra is ködösek. Számomra ez lenne a legideálisabb; kölcsönösen segítenénk egymást fejlődni.

Szeretem az olyan embereket, akiknek határozott véleményeik vannak, és azt pedig különösen szeretem, ha ezeket a véleményeket bizonyíték birtokában hajlandóak megváltoztatni. Ez a második része a dolognak az, amire nagyon kevés ember képes, hiszen a nekik nem tetsző bizonyítékot egyszerűen el sem olvassák, nem érdekli őket. De ez már más téma.

Úgy gondolom a szerelem messze nem az a nevetséges hülyeség, aminek beállítják; "szimpátia", teljes mértékben. Nem. Szimpátiával kezdődik, és az a lényege, hogy milyen értékeket tudsz a párodnak nyújtani, ami indokot ad neki arra, hogy 20-30-40 év után is veled maradjon. Nevezhetjük ezt "csere-kereskedelemnek", vagy akárminek, de ha a szimpátia mögött nincsen semmi, akkor az a "szimpátia" után (aminek nagy része szexuális kíváncsiság) az egész darabokra fog hullani.

Egy ilyen nő igényeiről nem igazán tudok nyilatkozni, főleg nem, mivel "nem vagyok ilyen nő", másrészt pedig te sem írtál túl sokat. Ennek ellenére, engem mindig megtalál "ez a típus", szóval feltételezem van bennem valami, amit ők keresnek. Nem tartom elképzelhetetlennek a kapcsolatot egy ilyen személyiségű nővel, ha az elvárásaimnak megfelel, és ha igen, akkor nyilvánvalóan én is örömmel alkalmazkodom hozzá egy bizonyos fokig.

20/F

2016. aug. 17. 23:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem is az önfejűséggel és a makacsságával van a baj hanem, hogy lobbanékony. Túl hamar fel kapja a vizet.

Nagyon ritkan van az, hogy koromszakadtaig harcol az igazaert. Megerti ha valakinek valamirol mas a nézete és igyekszik a masik szemszogebol is nezni a dolgokat.

Eleg ertelmes is. Celjai, elkepzelesei is vannak a jovore tekintve.

Csak ez a lobbanekonyság...ot is idegesiti,hogy ilyen hirtelen haragu. Probal valtoztatni. Csak nem olyan konnyu.

2016. aug. 18. 06:33
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Én egy éppen ilyen nő vagyok. Fel lehet húzni az agyam 1 perc alatt, de pillanatok alatt le is nyugszom. Csak addig nem szabad hozzám se szólni, mert óriási vita lesz belőle.

Tapasztalatom alapján azzal jövök ki jól, aki nyugodt természetű, de makacs. Nem papucs, ugyanúgy kiáll a saját igaza mellett de nem lesz ideges.

2016. aug. 18. 06:57
 14/17 anonim ***** válasza:

#11-es vagyok.

A #13-as elég jól összefoglalta az alapvető hozzáállásomat azokkal szemben, akik értelmetlenül hisztiznek.

A lobbanékonyság nem zavar, és feltételezem ha látják, hogy rám semmiféle hatása nincsenek a dühkitöréseiknek, idővel megtanulják, hogy semmi értelme. Illetve, én magam is tudnék segíteni az ilyesmin, de azt most nem írnám itt le.

Az hogy valakinek vannak tervei a jövőre nézve, annyit jelent, hogy életben van. Remek. Ennek nincs köze ahhoz, amit én említettem.

2016. aug. 18. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Vagy egy nála erősebb és határozottabb pasi kell vagy egy papucs.
2016. aug. 19. 17:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen nővel házasságban. Én higgadt férfi vagyok. Jó szex megvolt( valaki ezt említette), de semmi más! Ez nem fog örökké egy kapcsolatot összetartani.

Később elhagytam. Egy ilyen nő mellé olyan férfi kell aki be tudja fenyíteni, ugyanolyan lobbanékony mint a nő. Valamint aki nem veszi fel a nő minden hisztijét, nem érez lelkiismeretfurdalást egy egy összezördülés alkalmával. Az ilyen nők nem tudják értékelni a "jó" férfiakat. Ezért kell melléjük "erőss" férfi.

2016. aug. 19. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Ilyesmi vagyok.Hatarozott,makacs,onfeju,turelmetlen(nyilvan millio mas jo tulajdonsaggal de a kerdes erre iranyult).Hiszti mondjuk abszolut nem jellemzo.A ferjem ahogy vki irta is egy birka tipus volt.Mindent ramhagyott,mindenre rabolintott,ha.kertem vmit elintezte de onalloan nem gondolkodott,vitazni meg nem akart.Elvaltunk.

A jelenlegi parom nagyon nyugodt,nagyon kiegyensulyozott es sokszor ervekkel felhivja a figyelmem arra ha vmirol rosszul gondolkodok v rosszul reagalok.Tehat erosebb termeszet mint en, de kevesbe lobbanekony.Tokeletesen mukodik.Nem egoista voltam,inkabb controlfreak es miutan jott vki aki "mentesitett" a folytonos agyalas alol,egesz lenyugodtam.

2016. aug. 19. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!