Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyik testalkat tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyik testalkat tetszik ezek közül?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Kort is kérek:)

2010. máj. 17. 16:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, 26 éves.

1. Tökéletes alakú és karcsú. Ez az alkat az ami ruhában a legcsinosabb és a legtöbb pasi megnézi.

2. Beyoncé nem igazán így néz ki valójában, körte alakja van, kis mellekel és vastag narancsbőrös combokkal,narancsbőrös seg*gel és széles csípővel. Eléggé nem néz ki jól ha hízik egy kicsit, mert aránytalanul hízik.

3. egy molett alkatú nő (szerintem ez már nem szép) de ha lefogyna 15 kilót, a legjobb is lehetne.

Szerintem az első a legjobb ha picit hízna 5 kilót, az nem ártana. Nem hiába az első számú topmodell.

De szerintem Miranda Kerr jobban néz ki.

2010. máj. 17. 19:36
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
kettő
2010. máj. 17. 20:29
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

26/L-nak szól

[link]

Ő is modell, persze nem létezik olyan férfi aki ehhez hozzáérjen. Az első kép persze közelébe sincs, de mégis inkább a túl vékony kategóriába sorolnám. Van akinek ez tetszik. Szerencsére a való életben ilyen látból nincs olyan sok, inkább a formásabb, nagyobb fenekű, mellű lányból van több, szerencsére.

2010. máj. 17. 21:31
 34/34 anonim ***** válasza:
2és3 bejönnek a husi csajok! Csontokkal mit kezdenék? 30/F
2010. máj. 18. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!