Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik testalkat tetszik ezek közül?
2010. máj. 17. 16:28
11/34 anonim 

válasza:

Előző vagyok, egyébkent dugnám a 3.-at is ha olyan helyzetben lennénk. Az elsőt nem, túl vékony nekem :S
12/34 anonim 

válasza:

Vagyis 16:37 vagyok, 16/F
bocs csak mire elküldtem az üzit, más lett az "előző" :)
13/34 anonim 

válasza:

egyiksem..szeretem ha van mit fogni egy nőn..és mértjó ha egy nőn van kicsit több felesleg? hát bárhol kialakíthatsz rajta egy pi.nát.. nézd a jó oldalát mindennek. Fiú/9 éves.
14/34 anonim 

válasza:

szia én lány vagyok és olyan mint a 2. de olyan szeretnék leni mint az első bár ez nem lehetséges:/17l
15/34 anonim 

válasza:

OMG, az elsőben semmi vonzó nincs, 17 éves lány
Teljesen felesleges annyira lefogyni, semmi alakja nincs szinte. Csak egy magas, vékony, csontkollekció. Ebben a képben egyedül a beállása tetszik meg a bőre, de az nem testalkattól függ.
17/34 anonim 

válasza:

én jobban birom azokat a nőket akiket utcán látok ! a magyar nőket !
1. túl sovány , nincs mit fogni rajta
2. nem rossz de félig nigger
3. kicsit leadna akk ő lenne a legjobb
15/F
18/34 anonim 

válasza:

Ha már kötelező csak ezek közül választani, akkor Beyonce, azaz a 2-es. De az 1-es sem rossz.
Ha meg nem kötelező választani, akkor talán egyik se, de azért Beyonce-t mégis... :D
20F
19/34 anonim 

válasza:

Hát Beyonce a szép nőiesen telt de mégis izmos testével felülmúlhatatlan. 26/f
20/34 anonim 

válasza:

Szerintem a 3. :) Ő neki van a legjobb alakja, van mit rajtani fogni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!