Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Gáznak tartjátok, ha egy 27 éves nőnek nincs jogsija, se kocsija, vagy legalább a jogsi legyen? Vagy nem szempont?
Ha téged is zavar akkor meg ugyan miért nem oldjátok meg,hogy letedd azt a jogsit?Egy annyira komoly kapcsolatban ahol már a gyermekvállalás is szóba kerül nem értem ,hogy merülhet fel,hogy neked nincsen pénzed rá ha egyszer a párod fizetné?
Ideje lenni elmélyíteni ezt a kapcsolatot a valóságban is.Kezdhetnétek ezzel az én pénzem -te pénzed dologgal.
69% beteg, én már ismerem.
Egy bolond, frusztrált csaj.
Kérdező, nem gáz egyáltalán, de próbált letenni azért a jogsit, sosem lehet tudni, mikor kell egy autó.
Mert az kell, néha nagyon.
Én nem is tudnék már élni nélküle.
Hátránya, hogy elpuhul az ember mellette. :(
Nekem van jogsim, de igazából nem vezetek. Ha elmegyünk valahová, férj vezet, én max. akkor vezethetnék, ha ő inni akar, de általában nem iszunk magunkban :)
Ha valaki egy eldugott faluban él, ahová napi két busz megy, ott fontos a jogsi, nekem sem kisvárosban, sem nagyvárosban élve nem kellett. Gyalog vagy biciklivel megoldom a közelekedést, gyerek is teker velem együtt.
Eddig egyetlen egyszer kellett volna a kocsi, amikor a gyerek eltörte a kezét, de mivel férj munkába jár a kocsival, hiába van jogsim, ha nála a kocsi és minden nap használja, elviszi.
34#
Ilyenektol ne varj logikis epeszu gondolkodasmodot.
Majd lesz valami felfogassal szulnek egy gyereket...azt majd... valamibol felnevelik. V nem.
Nem, ha őt sem zavarja, hogy még nincs saját kocsim. Mondjuk idén lesz, ha minden igaz. Viszont jogsim van több éve és az utóbbi időkben munka miatt nagyon sokat vezettem.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!