Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Gáznak tartjátok, ha egy 27 éves nőnek nincs jogsija, se kocsija, vagy legalább a jogsi legyen? Vagy nem szempont?
Azert mert nem sajat onero attol meg van annyi eszem h felfogjam hogy ez nem szempont. Ezt meg rolad 27 evesen se lehet elmondani. Ez a lenyeg de latom meg ezt SE fogtad fel te nagyon okos.
Es mar 22 vagyok, frissen diplomazott. Gyogyszercegnel dolgozok es elengedhetetlen szamomra az auto. Ami ceges. A sajat autom egy egyszeru Fiat es egy hobbi autonak egy 23 eves Lada. Anno ezt lerendeztem. De ha most kellene most rendeznem onerobol. Ennyi :)
Ember te kajak ilyen bamba vagy ? Vagy valaki pisztolyt tart epp a fejedhez ? :D
Nem felvagok....probalom elmagyarazni a lenyeget...de latom falnak kb. De mindent sajat onerobol ertem el ha ennyire ezen ragodsz. Ahonnan jottem ott hus se volt az asztalon se szulok :D
Es lam....
De tudod a kulonbseg kettonk kozott az esz :D
Oh...egyem. Ezzel probalsz megserteni? :D
A penz allami osztondijakbol jott ossze ha szeretned tudni. TDK elso helyezesek....kutatasok....5os atlag.
De latom irigy vagy....nem baj.
Elj csak a szanalmas kis csoro eletedbe :D majd masok elnek helyetted rendes eletet :D
Jovore hazasodom...23 evesen. 3 ingatlan, ferj es karrier.
Te meg akkor 28 evesen egyedul csoron itt gyk-zhatsz. Ez aztan bejott aranyanyam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!