Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társfüggő vagyok. Hogy küzdjem le a hiányzérzetet?
Figyelt kérdés
Naponta találkozunk, sokat csetelünk, telefonálunk, de ha már 3 órája nem beszélünk (mert ő nem ér rá...), megpusztulok.
Hiába foglalom el magam, mindig rám tör egy kis idő múlva az érzés. Elegem van magamból, olyan vagyok mint valami idióta drogos.
2017. máj. 25. 18:52
1/7 anonim válasza:
Ilyenkor az lenne a normális, hogy egy-egy érintkezés(személyes találkozás, chat, telefon, stb.) annyira feltölt, hogy utána elvagy egy darabig a párod nélkül. Te viszont újabb és újabb repetára vágysz, és ez függőség. Legyen életed nélküle is, nem körülötte forog a világ. Nagyon jó, hogy ennyire szereted, maradj is ilyen, de az őrületbe fogod kergetni és el fogod veszíteni. Ne szúrd el.
2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van. Már veszítettem el ezért férfiakat. Amióta ismerem magam, ilyen vagyok, ez dobta a gép. Már az első szerelmem (15 évesen) is ezt váltotta ki belőlem. A megoldást keresem azóta is...
2017. máj. 25. 19:50
3/7 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy "a kezemet nyújtom, de te a karomat is akarod". Nálad az a gond, hogy "túlszereted" a párodat. Ő ezt amúgy hogy viseli? Nem terhes ez neki? Mert jó dolog szeretve lenni, de itt is igaz, hogy "jóból is megárt a sok". Sok minden múlik azon, hogy ő ezzel hogy bírkózik meg. A közhely amúgy itt is igaz, hogy majd az idő mindent elrendez - ahogy a kapcsolatotok halad előre, úgy fog majd enyhülni ez az érzés. Rá fogsz jönni, hogy igenis élni kell tudni nélküle is.
4/7 Költőnő? válasza:
Nem ezt dobta a gép, hanem ilyenné váltál, feltételezhetően a szüleiddel való kapcsolat miatt. A kapcsolatfüggés (mint minden függés) csak okozat. A kiváltó okkal kell kezdened vmit.
5/7 anonim válasza:
#4 Arra utalsz, hogy a szüleitől nem kapott elég szeretetet és ezért most mindennél jobban vágyik rá a párjától? Igen, ez lehet egy elmélet.
6/7 Költőnő? válasza:
Nem feltétlenül... Persze ilyenkor mki instant arra gondol, hogy biztos nem kapott elég szeretetet. De nem csak ez lehet az ok. Bmilyen rendellenes működés okozhat később egészségtelen belső felépítést és ezáltal téves kötődési mintákat.
7/7 anonim válasza:
Az en parom csinalta ezt a kapcsolatunk elso 1 eveben.szornyen idegesitett,es a csaladom,baratim is ezzel huztak allandoan.
Voot mar 2 gyerekem,es olyan erzesem volt,hogy elejuk akar kerulni.
Wc re se tudtam telefon nelkul menni,mert ha nem irtam vissza egybol/nem vettem fel akkor teljesen kiakadt.
Mennyi vita volt ebbol,te jo eg.
Igy utolag csodalkozom,hogy kibirtuk egymas mellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!