Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenböl lehet valaha kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenböl lehet valaha kapcsolat? Vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit, van párja. Tudom, nem szép dolog így valakivel találkozgatni, de amikor irogattunk, annyira jókat tudtunk beszélni, és elöben is ugyan ez. Nem volt köztunk csókon kivul semmi. Mondta, hogy jobban megszeretne ismerni, mert tényleg az ideálja vagyok. Csak nem látom túl reálisnak, hogy valaki esetleg majd végettem szakítana a másikkal, és persze nem is várom el. Viszont volt már valaki ilyen helyzetben? Mi lett aztán belöle? 23/L
2017. máj. 25. 07:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Nézd, szerintem attól még, hogy az embernek aktuálisan van valakije, nem feltétlenül mellette fog megöregedni. Nem biztos, hogy össze is illenek, manapság divat beleugrani minden lehetőségbe, az emberek nem szeretnek egyedül lenni.

Ebből kiindulva, lehet reális, hogy valaki miattad szakítson a párjával... csak hát ugye, nem mindegy, hogy a dolog milyen sorrendben zajlik le :)

Én 18 évesen voltam ilyen helyzetben, egy 21 éves, estire járó srác szeretett belém. Tényleg szerelem volt, láttam a tekintetén még később is. Én is imádtam őt, tökéletesen egymás ideáljai voltunk, csak hát volt neki egy barátnője már.

Sokat sétálgattunk, beszélgettünk, elvoltunk, talán még randizgattunk is, de ő csak nem szakított... én meg csak nem adtam magam, pedig egyszer még a farkára is rávezette a kezem, hátha csak nem értem a célzást... :D

Addig várakoztattuk egymást, míg én tovább léptem, összejöttem valaki mással. Majd beleőrült szegény, de akkor már fejre is állhatott volna :)

Végül itt el is váltak útjaink. Nagyon ráfázott, a barátnője egy évre rá szült a nyakára egy gyereket, aztán se szó se beszéd lelépett, a lánykát meg ott hagyta nála. Talán meg is érdemelte, nem tudom. Néha belegondolok, milyen lett volna együtt, de nem hiányzik, én boldog házasságban élek és a férjem nem próbálgatja mellettem, hogy akad-e jobb a horogra :)

27/N

2017. máj. 25. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen férfit nagyon megvetnék, amiért ezt csinálja a barátnőjével. Neked most teszi a szépet, mert te vagy a friss husi, de az igazi énje abban mutatkozik meg, amit a barátnőjével tesz: kamuzik, sumákol, megcsalja(érzelmileg, mert mással kavargat), nem mer lépni. Neked tényleg egy ilyen pasira lenne szükséged? Ennyire tartod magad?
2017. máj. 25. 08:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Neked most teszi a szépet, mert te vagy a friss husi, de az igazi énje abban mutatkozik meg, amit a barátnőjével tesz: kamuzik, sumákol, megcsalja"

Ezt nagyon jól leírtad, és teljesen így van.

2017. máj. 25. 09:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha jot akarsz magadnak ne tedd. Annyi szingli ferfi van meg, aki csak is teged akarna egyes egyedul, nem pedig plusz egy p.ncit az elso melle.

Mert te nem leszel az elso, csak a masodik vagy harmadik vagy ki tudja hanyadik...

2017. máj. 25. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!