Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik tetszik jobban: a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tetszik jobban: a sportos vagy a husibb testalkat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. máj. 24. 23:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Ez azért sztem is messze van a husistól. Ha egy társkeresőn vki azt írja be, hogy husis, az általában 80 kg felett kezdődik. Nekem ő jobban tetszik most, ha eközül a kettő közül kell, de a favorit a sima, vékony alkat kis vagy normál mellekkel, popsival, lapos hassal - szerintem ezt a legkönnyebb elérni egy nőnek, ha vmennyire odafigyel az étkezésre és a sportra, de csak az egészsége megőrzése érdekében, nem fitneszőrült módon kalóriákat számolgatva, 24/7-ben kondigépeken izzadva.
2017. máj. 25. 07:26
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
A másodiknak nagyon aránytalan a teste, kicsi a törzse és hosszúak a combjai...az első gyönyörű, bár jobb lenne kevésbé izmos hassal. De higgyétek el, így sem lesz problémája a pasizással, ez csak apróság, nemis nevezhető szépséghibának :D
2017. máj. 25. 08:04
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

A másodiknak aránytalan a teste? Te miről beszélsz? :)

Az első bezzeg arányos mi a keskeny csípőjével széles vállával? lol

Am meg mindenki az elsőre csorgatja a nyálát a gyakorlatban, ha felszáll a buszra a 12 évestől a 70 éves tatáig ki fog esni a szeme, feszes barna bőr, kidolgozott test bármit vesz fel jól néz ki, de a második fehér sem mondanának azért nemet végül is, ha képben lenne de az már nem annyira feltűnő.

2017. máj. 25. 08:19
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
Mindkét képen szereplő lány tetszik, de a 2. az nem husis, még csak nem is átlagos, hanem VÉKONY!
2017. máj. 25. 08:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vékony, hogy képzeled, van rajta 3 gramm plusz az már bőven husis.
2017. máj. 25. 08:28
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

A második lány nem husis, hanem vékony. Nem sovány (ami ma a vékony testalkatnak meg) hanem vékony.

Sokkal jobban bejön mint az első.

2017. máj. 25. 08:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a második egy átlagosan formás, szinte ideális alkatú lány, nem pedig husis.

Nekem a husisról ilyesmi jut eszembe:

[link]

2017. máj. 25. 09:08
 18/21 anonim ***** válasza:
37%

A második nem husibb,a hús az izom. Ő inkább zsíribb... XD

Egyébkent mindkét nő szemrevaló,nekem a kettő közötti a tökéletes,de ha ezekből kell most választani akkor az első.

2017. máj. 25. 09:21
 19/21 anonim ***** válasza:
27%

Husinak én sem mondanám, de vékonynak sem (az inkább én vagyok), ettől függetlenül jó alakja van.

Az sportosabb alkat tetszik, bár én nem gyúrnék magamnak ilyen izmos hasat, mert az szerintem csak a férfiaknak áll jól.

2017. máj. 25. 09:30
 20/21 anonim ***** válasza:
9%
A sportos egyértelműen jobban tetszik, de a második csaj se rossz, számomra épp határeset...
2017. máj. 25. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!