Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos lányok nálatok mennyire feltétel a sportos testalkat?
Megtetszett egy ilyen lány. Már régóta nem tudom motiválni magam a mozgásra. Előtte majdnem két évet végig edzettem, meg is látszott rajtam az eredmény, de később egyre motiválatlanabb lettem, sajnos több csalódás is ért az is rátett. Aztán már lassan egy éve alig sportolok valamit. Nem tudom motiválni magam, de ha lenne valakim tudom erőre kapnék.
Elmondjam neki ezt? Ha együtt lennék vele szívesen mozognék vele még többet, mert így egyedül nem tudok erőre kapni. Előbb is futottam motiváltam magam, aztán alig tudtam valamit futni és most szomorú vagyok emiatt.
Nem lehet,ez nem az.
Ha ő edz akkor el is várja joggal.
Hasonlót a hasonlót vonzza.
Ne próbáld magad nyugtatni,ha egy ilyen lány kell TEGYÉL ÉRTE,vagy keres egy olyat aki nem ilyen.
Ilyet ne mondj,hogy rib_nc,mert ez nem az,hanem igények mások.
Ezt el kell fogadd,a lányok így működnek ez a kategória,gondolj bele van egy céged kit fogsz felvenni aki 0 tapasztalattal rendelkezik adott területen és nincsen mit ennie vagy egy olyat aki sikeres már keni vágja az ipart és mivel ilyen ezért válogathat?
Nyilván a második az első oldja meg a kutyát nem érdekli.
Na ugyanez a helyzet itt is,olyan körben van ahol sikeres,kisportolt pasik vannak.
Miért negatív csak azt írom amit tapasztalok,kemény tudom,de ezeket már láttam ezeket a dolgokat.
Egy hasonlatot próbáltam hozni,a körítést nem nézik az emberek hidd el,csak a végeredmény érdekel mindenkit mindenben.
Feltétel náluk,mert hasonló a hasonlóhoz,summa a summához,guba a gubához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!