Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy ilyen sportos fiú testalkat mikor vonzóbb: szőrtelenítve (mint a képen), vagy némi szőrzettel a mellkason, hason?
egyik sem.
Ha érzelmi alapon kötődök egy pasihoz, akkor mindegy hogy szőrös vagy sem, az is mindegy hogy átlagos vagy izmos.
De a képen lévő személyhez nem kötődöm, és van némi mellizma, válla, karja nem igazán, hasa se edzett, arcra meg szintén nem jön be.
Vagyis mivel nem vonz a képen lévő személy magyarul, így mindegy hogy szőrős vagy sem. Elítélhető lenne ez a kijelentésem, de ha jobban belegondolsz akkor nem, mivel ha nem érzelmi alapú a dolog, akkor megtehetem hogy őszinte véleményt mondok.
mindkettő jó, nem azon fog múlni
amúgy nekem tetszik a képen lévő srác, csak azt nem értem, hogy miért a fürdőszobai tükörben kell magát fotóznia
"Homik ne válaszoljanak, ha kérhetem."
(Egy homi oldalról linkeltél képet... :DDDD)
Én a mellkasszőrt nagyon nem csípem de a hason ha a köldök alatt fut egy kis szőrcsík lefele azt szeretem :D oda tereli a figyelmet ahova kell :D
18/l
Ahh ha hozzá hasonló fiú vagy, vagy netán ő.. akkor kellesz.
Egy okos, szép, aranyos 18 éves lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!