Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azzal zaklat hogy szőrtelenítsek. Mit kéne tennem? 27/f
Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok és boldog kapcsolatban vagyok egy 24 éves gyönyörű lánnyal. Viszont az elmúlt hetekben mindig azzal jön hogy szőrtelenítsem a testem. Ha a hónaljamról lenne szó azt még meg is érteném mivel egyre gyakoribb dolog. Viszont a párom lényegében nyaktól lefelé minden szőrt el akar tüntetni. Itt értem a hasat, hátat, kart, lábat, intim szőrzeter, ánusszőrzetet. Ilyenkor meg kéne csinálnom már lassan 4 éve együtt vagyunk. Még azt se tudom hogy ezt tartósan kéri-e vagy nem de komolyan mit kéne tennem ilyenkor?2017. máj. 22. 21:36
11/25 anonim válasza:
De azèrt gondolom te elvárod tőle, hogy szőrtelen legyen... (hú ezèrt de dognak utálni az itteniek :D )
12/25 anonim válasza:
Én simán megtenném a kedvéért legalább próbaképpen. :) Nem emiatt nem leszel férfias, hanem a hülye sztereotípiáid miatt.
Amúgy én szőrtelenítem magam nyaktól lefelé már évek óta, az én barátnőmnek is sokkal jobban bejön így. De nem csak neki, hanem nekem is. :)
15/25 anonim válasza:
Sose jöttek be a meztelen csigák(pasik), szerintem borzasztó ha egy ffin semmi szőr sincs.Az más, ha vki úgy néz ki mint a gorilla, akkor még megérteném, de akkor is én max a hátán kérném a szőrtelenítést, az az egy, ami számomra visszataszító. Hozzá kell tennem hogy a párom nem várja el, hogy én azért szőrtelenítsek, azt csakis magamért teszem már huszonéve.
16/25 anonim válasza:
Nálunk szerencsére egyikünk sem szőrfóbiás.
17/25 anonim válasza:
Mondjuk lehetnél igényes.
Te mit szólnàl behízna,hajàt zsíros lenne és szõrös a puncija?
Na szerinted?
Hónalj meg intim szõrtelenítés màr alap.
Nem lenne szabad,hogy kérdés legyen.
18/25 anonim válasza:
Ha egyszeri alkalomról lenne szó talán megtenném, lehet kíváncsi rá hogy nézel ki szőrtelenül. Utána eldöntöd neked hogy jobb, de elsősorban magadnak akarj megfelelni, ne másnak.
19/25 anonim válasza:
Nálam alap, hogy a pasi szőrtelen legyen intim részen és a mellkasán is. Ha nagyon szőrös a hátán, akkor megkérem, hogy gyantázzon ott is. Ha nem csinálja, akkor keresek mást. Elvégre is rohadt undorító, ne várja el, hogy egy szőrgombóccal szexeljek, egyáltalán nem élvezném.
20/25 anonim válasza:
Ha a párom 4 év után találná ki, hogy bizony őt zavarja a mellszőrzetem(amit imád kurkászni), akkor egy mosoly tekintetében közölném vele, hogy akkor rossz pasit választott,mert ez bizony Én vagyok. Ha ezt az első pár hét-hónapban közli, akkor tiszta sor, elgondolkozol azon, hogy ennyit megér-e(egyébként nem)a dolog és könnyedén tovább lépsz, de évek múltán szerintem szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!