Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom azzal zaklat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azzal zaklat hogy szőrtelenítsek. Mit kéne tennem? 27/f

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok és boldog kapcsolatban vagyok egy 24 éves gyönyörű lánnyal. Viszont az elmúlt hetekben mindig azzal jön hogy szőrtelenítsem a testem. Ha a hónaljamról lenne szó azt még meg is érteném mivel egyre gyakoribb dolog. Viszont a párom lényegében nyaktól lefelé minden szőrt el akar tüntetni. Itt értem a hasat, hátat, kart, lábat, intim szőrzeter, ánusszőrzetet. Ilyenkor meg kéne csinálnom már lassan 4 éve együtt vagyunk. Még azt se tudom hogy ezt tartósan kéri-e vagy nem de komolyan mit kéne tennem ilyenkor?

2017. máj. 22. 21:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
De azèrt gondolom te elvárod tőle, hogy szőrtelen legyen... (hú ezèrt de dognak utálni az itteniek :D )
2017. máj. 22. 22:01
 12/25 anonim ***** válasza:
65%

Én simán megtenném a kedvéért legalább próbaképpen. :) Nem emiatt nem leszel férfias, hanem a hülye sztereotípiáid miatt.

Amúgy én szőrtelenítem magam nyaktól lefelé már évek óta, az én barátnőmnek is sokkal jobban bejön így. De nem csak neki, hanem nekem is. :)

2017. máj. 22. 22:16
 13/25 anonim ***** válasza:
"hátat", de komoly...
2017. máj. 22. 22:37
 14/25 anonim ***** válasza:
Lehet h túl szőrös vagy.
2017. máj. 22. 22:42
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
Sose jöttek be a meztelen csigák(pasik), szerintem borzasztó ha egy ffin semmi szőr sincs.Az más, ha vki úgy néz ki mint a gorilla, akkor még megérteném, de akkor is én max a hátán kérném a szőrtelenítést, az az egy, ami számomra visszataszító. Hozzá kell tennem hogy a párom nem várja el, hogy én azért szőrtelenítsek, azt csakis magamért teszem már huszonéve.
2017. máj. 22. 22:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére egyikünk sem szőrfóbiás.
2017. máj. 22. 22:45
 17/25 anonim ***** válasza:
22%

Mondjuk lehetnél igényes.

Te mit szólnàl behízna,hajàt zsíros lenne és szõrös a puncija?

Na szerinted?

Hónalj meg intim szõrtelenítés màr alap.

Nem lenne szabad,hogy kérdés legyen.

2017. máj. 22. 22:49
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha egyszeri alkalomról lenne szó talán megtenném, lehet kíváncsi rá hogy nézel ki szőrtelenül. Utána eldöntöd neked hogy jobb, de elsősorban magadnak akarj megfelelni, ne másnak.
2017. máj. 22. 23:22
 19/25 anonim ***** válasza:
61%
Nálam alap, hogy a pasi szőrtelen legyen intim részen és a mellkasán is. Ha nagyon szőrös a hátán, akkor megkérem, hogy gyantázzon ott is. Ha nem csinálja, akkor keresek mást. Elvégre is rohadt undorító, ne várja el, hogy egy szőrgombóccal szexeljek, egyáltalán nem élvezném.
2017. máj. 23. 00:15
 20/25 anonim ***** válasza:
48%
Ha a párom 4 év után találná ki, hogy bizony őt zavarja a mellszőrzetem(amit imád kurkászni), akkor egy mosoly tekintetében közölném vele, hogy akkor rossz pasit választott,mert ez bizony Én vagyok. Ha ezt az első pár hét-hónapban közli, akkor tiszta sor, elgondolkozol azon, hogy ennyit megér-e(egyébként nem)a dolog és könnyedén tovább lépsz, de évek múltán szerintem szánalmas.
2017. máj. 23. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!