Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom azzal zaklat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azzal zaklat hogy szőrtelenítsek. Mit kéne tennem? 27/f

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok és boldog kapcsolatban vagyok egy 24 éves gyönyörű lánnyal. Viszont az elmúlt hetekben mindig azzal jön hogy szőrtelenítsem a testem. Ha a hónaljamról lenne szó azt még meg is érteném mivel egyre gyakoribb dolog. Viszont a párom lényegében nyaktól lefelé minden szőrt el akar tüntetni. Itt értem a hasat, hátat, kart, lábat, intim szőrzeter, ánusszőrzetet. Ilyenkor meg kéne csinálnom már lassan 4 éve együtt vagyunk. Még azt se tudom hogy ezt tartósan kéri-e vagy nem de komolyan mit kéne tennem ilyenkor?

2017. máj. 22. 21:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
39%
Eldönteni hogy meddig süllyedj le, hogy neki ugrálj
2017. máj. 22. 21:38
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Próbáld ki milyen érzés szőrtelennek lenni, úgyis visszanő, aztán majd meglátod, megér-e neked ennyit...
2017. máj. 22. 21:40
 3/25 anonim ***** válasza:
56%
Bekened a szájaszélét gyantával, aztán rárántod tövig a répára.
2017. máj. 22. 21:41
 4/25 anonim ***** válasza:
68%

Te meg kérd meg arra, hogy akkor ő ne szőrtelenítsen egyáltalán. Sem lábat, sem kart, sem hónaljat sem intim részt mert neked jobban tetszik.

4 év alatt most tudatosult benne, hogy neki nem tetszik így?!

2017. máj. 22. 21:42
 5/25 anonim ***** válasza:
3%
Zaklat? Én, feljelenteném zaklatásért, vagy belemennék, ha cserébe ő nem szőrtelenítene sehol.
 6/25 anonim ***** válasza:
22%
Na,még egy nő aki tovább tudta fokozni az alap megkattanását..:D
 7/25 anonim ***** válasza:
56%
Fogj egy sövèny nyírót ès hajrà..
2017. máj. 22. 21:43
 8/25 anonim ***** válasza:
16%

Ismerős szitu. Én kerek perec megmondtam, hogy felejtse el. A férfi szőrös. A páva szőrtelen. Am meg mindent szőrteleníteni iszonyat sok idő lenne. Csinálják csak ezt a lányok...

24/F

2017. máj. 22. 21:43
 9/25 anonim ***** válasza:
24%
Tudod mit?Csicskulj csak be a csajnak,csak mert szép!
2017. máj. 22. 21:49
 10/25 anonim válasza:
Tőlem is ezt kérte, és meg megkértem, hogy ő meg ne szőrtelenítsen. Bele ment:D
2017. máj. 22. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!