Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellett volna tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori:

Barátnőmnek szombaton volt az esküvője, ahová az ex is hivatalos volt (közös társaság), akivel másfél éve szakítottunk (nem épp szépen, hosszú lenne leírni).

Azóta én új életet kezdtem egy másik férfi oldalán, amit mindenki - többek között ő is - tudott.

Na mármost, pár sör után odajött, hogy ő még mennyire szeret, nem tud elfelejteni és mivel egyedül vagyok (a barátom megbetegedett és nem tudott jönni) töltsem vele az estét, és felkért táncolni.

Finoman elutasítottam, de ez az este folyamán többször megismétlődött, végül félrehívtam a folyosóra, és haragosan közöltem vele, hogy mit nem ért azon, hogy barátom van, nekünk már semmi közünk egymáshoz és szálljon le rólam.

Én nem tudom, ezt ő hogy adta aztán elő a barátoknak, mert a menyasszony reggel felhívott, hogy mekkora szm.ét vagyok, amiért így megaláztam? az exemet, és nagyot csalódott bennem. Azt hitte, hogy ennél érettebb vagyok és simán eltölthettem volna a sráccal az éjszakát.

Szerintetek?

2017. máj. 10. 08:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja, és azóta már a baráti kör 98% nem áll szóba velem - nem mintha bánnám ezek után.
2017. máj. 10. 08:54
 2/12 A kérdező kommentje:
TEGNAP reggel - akart az ott lenni :)
2017. máj. 10. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez tényleg így van, cseréld le a társaságot, mert ezek nem barátaid.
2017. máj. 10. 08:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az exed igazi szarkavaró, aki nem érti, ha bemet mondanak neki. Ha emiatt a barátnőd és mindenki rád dühös és az exednek hisznek, akkor ne gondold, hogy a barátais
2017. máj. 10. 09:02
 5/12 anonim ***** válasza:
ez a "nem épp szépen, hosszú lenne leírni" lehet érdekes a sztoriban, valószínű itt a probléma...
2017. máj. 10. 09:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

" simán eltölthettem volna a sráccal az éjszakát. "

És ezt egy újasszony mondta? Lol. Szép házasság lesz az övék. :DD

2017. máj. 10. 09:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen,ahogy elozo irta.Lehet hogy hosszü lenne,de érdekes lehet a sztoryba,hogy hogy is mentetek szét.

A többiek legalább megkèrdezték tőled,hogy mi is tortént? Vagy csak az Ő meséjét hallgatták meg?

2017. máj. 10. 09:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát no comment a baráti társaságra! Ennyiből leszűrni azt, hogy te egy gáz ember vagy... asszem ideje lesz kikukáznod a bagázst. Te jól jártál el, a te lelkiismereted tiszta!
2017. máj. 10. 09:57
 9/12 A kérdező kommentje:

Szakítás: kibeszélt a hátam mögött, a problémáit nem nekem mondta, a kapcsolatban lévő gondokat nem tudtuk megoldani, mert hiába kértem, ő neki "semmi baja", de mellette rendre elhanyagolt...

A szexuális életünkkel is voltak gondok, azokat is inkább a barátaival beszélte meg, mint velem...

Meg nem csalt, nem is veszekedtünk, csak a kommunikáció volt nulla a részéről - szakításkor sem volt balhé, elmondta, mi a baj velem.

Amikor pedig én soroltam, hogy egyébként - többek köztt vele - mi volt a gond, amin hiába kértem, nem változtatott, akkor elintézte egy "hülyeségeket beszélsz" válasszal.

Azóta jár pszichológushoz, aki bizony rádöbbentette, milyen hülye is volt (ezt is az esküvőn mondta), és ne haragudjak rá. A többit leírtam.

2017. máj. 10. 09:59
 10/12 A kérdező kommentje:
A baráti társaság nem kérdezett semmit, ők készpénznek vették, amit az ex állított - akárcsak a másfél évig tartó kapcsolatunk alatt is.
2017. máj. 10. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!