Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme annak, hogy egy lány elmondja az érzéseit egy fiúnak?! Mit kellett volna tennem?
elmondom neked, nekem is ez lett volna a reakcióm...ha eddig nem kaptam valakitől jelzést, hogy tetszem neki, küld egy ilyen SMS-t akkor ezt válaszoltam volna én is...
na és itt jönnek az opciók:
- ha tetszik és ezt válaszolja amit te: rossz érzés, hogy tényleg nem nekem szánta
- ha nem tetszik és ezt válaszolja amit te: akkor semmisnek veszem
- ha nem tetszik és visszaírja, hogy jó számra küldte: jó érzés tölt el, hogy így érez, és megpróbálnám megkeresni a jó tulajdonságokat amiket tudok szeretni...mert attól, hogy eddig nem volt meg az a bizonyos szikra, attól még meg lehet, csak meg kell találni...és persze megbeszélném vele...ha továbbra sem tetszik elutasítom kedvesen, de ha találok benne sok jó tulajdonságot és bejön lásd utolsó pont...
- ha tetszik és visszaírja, hogy jó számra küldte (és nincs párom!!! [ha van párom, kedves visszautasítás]): akkor valószínűleg elkezdenék vele mélyebben ismerkedni...
21F
"Olyan szépen szerelmet vallottam, hogy az már nevetséges"
pontosan mit küldtél neki? nem annyit, hogy "szeretlek"?
amúgy még innen menthető a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!