Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellett volna tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori:

Barátnőmnek szombaton volt az esküvője, ahová az ex is hivatalos volt (közös társaság), akivel másfél éve szakítottunk (nem épp szépen, hosszú lenne leírni).

Azóta én új életet kezdtem egy másik férfi oldalán, amit mindenki - többek között ő is - tudott.

Na mármost, pár sör után odajött, hogy ő még mennyire szeret, nem tud elfelejteni és mivel egyedül vagyok (a barátom megbetegedett és nem tudott jönni) töltsem vele az estét, és felkért táncolni.

Finoman elutasítottam, de ez az este folyamán többször megismétlődött, végül félrehívtam a folyosóra, és haragosan közöltem vele, hogy mit nem ért azon, hogy barátom van, nekünk már semmi közünk egymáshoz és szálljon le rólam.

Én nem tudom, ezt ő hogy adta aztán elő a barátoknak, mert a menyasszony reggel felhívott, hogy mekkora szm.ét vagyok, amiért így megaláztam? az exemet, és nagyot csalódott bennem. Azt hitte, hogy ennél érettebb vagyok és simán eltölthettem volna a sráccal az éjszakát.

Szerintetek?

2017. máj. 10. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pont ezért kell kikukázni őket, mert aélkül, hogy utánajárnának az igazságnak (ugye minden éremnek két oldala van), jól letudják ennyiben, hogy biztos csakis neki lehetett igaza. Ez nem barátság. És szerintem neked sem kell ez az életedbe. Biztos vagyok, hogy vannak olyan emberek melletted, akik tényleg értékes barátok. :)

A te értékrended amúgy teljesen normálisnak tartom és nagyon gerincesen jártál el a szituációban.

2017. máj. 10. 11:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Felejtős az egész banda, ne törődj velük. Barátnődnek is hasonló jókat, és éld az életed.
2017. máj. 10. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!