Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresős ismerkedés? Mit kell tennem? Hogy megy ez?
Tàrskeresőn ràm ìrt egy fèrfi.Megadta az e-mailcìmèt.Majd utána 4-szer vàltottunk e-mailt.Azutàn megadta a fèsze elèrhetősègét.Bejelöltem.Most ott ìrkálunk.Bòkol.Meg minden félèt beszélgetünk.30 km-re lakik tőlem.Nekem kell felajànlani a talit vagy neki? Vagy nekem mi a teendőm? Honnan tudom hogy akar engem nemcsak barátkozni akar? Kicsit fura.Ùgy nèz ki mint az Alkonyat főszereplője. :D Hol tudom leinformàlni?
23/N
Aki társkeresőzik, az a legritkább esetben keres barátokat.
A találkozót felajánlhatod te is, ha gondolod, egyébként valamiért a nők egy része elvárja, hogy a férfi hívja el, IMHO semmi hátrányod nem származik belőle akkor sem, ha te veted fel az ötletet. Vagy várhatsz még egy ideig ölbe tett kézzel...amit írt #1 az jó ötlet, hogy nyilvános helyen legyen (legalábbis ott induljon).
Leinformálni talán Facebookon, illetve a társkeresős adatlapján, már ha valós adatokat adott meg. Vagy mire gondolsz leinformálás alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!